Ny app gör det lättare att följa leveranserna från Apotea
Hem NYHETER Ny app gör det lättare att följa leveranserna från Apotea

Ny app gör det lättare att följa leveranserna från Apotea

Publicerat av: Redaktionen

Apotea.se gör det ännu enklare för kunderna att följa sina leveranser.

Ny app gör det lättare att följa leveranserna från Apotea 2Genom att ladda ned appen Mina Paket kan de få löpande information och aviseringar om var och när deras paket finns att hämta – oavsett vem som är transportör.

Apotea.se samarbetar i dag med ett flertal olika transportföretag. Hittills har kunderna varit hänvisade till transportörernas olika appar och spårningssidor för att få information om leveransen av paket.

Appen Mina Paket gör det ännu enklare genom att samla information om alla leveranser, oavsett transportör, på ett och samma ställe. Kunderna slipper därmed håll koll på vem som är transportör. Information om leveransen samlas och spåras automatiskt direkt i Mina Paket.

Samtliga transportörer som Apotea anlitar är anslutna till appen, som finns att hämta kostnadsfritt både på App Store och Google Play.

”Vi strävar hela tiden efter att göra det smidigare för kunderna att handla hos oss. Med Mina Paket får de all information om leveransen samlad på ett ställe. Vi hoppas att det ska förbättra köpupplevelsen ytterligare”, säger Pär Svärdson, vd för Apotea.

Mina Paket är utvecklad av Unifaun som är en ledande leverantör i norra Europa av molnbaserade transportadministrativa system. Appen är en komplett lösning som gör det lättare för transportörer, e-handlare och mottagare att enkelt följa sina leveranser. Den strävar efter att ge användaren kontroll och överblick över sitt e-handlande, från köp till leverans.

”Att Apotea väljer att samarbeta med oss och appen Mina Paket bekräftar det vi tror om appens funktion på marknaden, att den är mycket relevant för dagens e-handel och fyller ett behov som både konsumenter och e-handlare efterfrågar”, säger Axel Lindgren, ansvarig för Mina Paket på Unifaun.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>