Apotea vinnare av PostNord Logistics Award 2017
Hem EVENEMANG Apotea vinnare av PostNord Logistics Award 2017

Apotea vinnare av PostNord Logistics Award 2017

Publicerat av: Redaktionen

Apotea.se är årets vinnare av PostNord Logistics Award. Utmärkelsen som ges till Sveriges bästa logistiklösning delades ut för 15:e året i rad.

”E-handelsbolaget Apotea utmanar apoteksbranschen och bygger sin snabba, lönsamma tillväxt Apotea vinnare av PostNord Logistics Award 2017 2genom en innovativ och effektiv logistik och varuförsörjning som skapar förutsättningar för låga priser, ett stort sortiment, hög tillgänglighet och snabba leveranser – allt med kunden i fokus”, konstaterar prisjuryn i sin motivering och fortsätter:

”Etiska, sociala och miljömässiga aspekter genomsyrar Apoteas utvecklingsarbete och utgör grunden för en långsiktigt hållbar verksamhet.”

PostNord Logistics Award är en av logistikbranschens mest prestigefulla utmärkelser och delades i år ut för 15:e gången. Priset instiftades av Posten år 2002 för att uppmärksamma och premiera de smartaste och mest innovativa logistiklösningarna. Alla företag och organisationer, oavsett storlek, som är verksamma i Sverige är välkomna att medverka i tävlingen. Bland tidigare års vinnare märks bland annat Scania, Ericsson, Volvo Cars, H&M, Dustin, IKEA och Lidl.

”Vi är oehört hedrade över priset. Logistiken och vår logistikpersonal är avgörande för vår framgång. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra leveransupplevelsen. Vår ambition är att erbjuda våra kunder branschens bästa, säkraste och mest miljövänliga leveranser”, säger Pär Svärdson, VD för Apotea.se

Det är för övrigt andra gången som Pär Svärdson får ta emot priset PostNord Logistics Awards. År 2005 gick priset till Adlibris, som även det grundades av Pär Svärdson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>