Hem NYHETER Audika erbjuder en extra trygg hörselvård – både på klinik & digitalt

Audika erbjuder en extra trygg hörselvård – både på klinik & digitalt

Publicerat av: Redaktionen

I tider som dessa är det ännu viktigare att kunna höra vad som sägs.

Audika erbjuder en extra trygg hörselvård - både på klinik & digitalt 2

Audika erbjuder en extra trygg hörselvård – både på klinik & digitalt

Audika har anpassat sin verksamhet efter rådande situation och erbjuder flera olika valmöjligheter för dig som önskar att få hjälp med din hörsel. Du kan bland annat välja om du vill genomföra dina besök digitalt, exempelvis via telefon.

Det är viktigt att ta hand om sin hörsel. I tider som dessa är det ännu viktigare att kunna kommunicera, höra vad som sägs när vi tittar på TV och pratar i telefon för att inte socialt isolera oss när vi fysiskt behöver distansera oss. Vi på Audika har därför anpassat vår verksamhet efter rådande Corona-situation och erbjuder nu flera olika valmöjligheter till bättre hörsel och livskvalitet. Vi vill alltid erbjuda dig en personcentrerad hörselvård efter dina behov och är måna om att vägleda dig så att du kan nå din fulla hörselpotential

Audika erbjuder nu:

  • Digitala audionombesök: Du kan välja om du vill genomföra dina besök digitalt. Det enda som görs på klinik är själva hörselmätningen. Resterande kontakt med audionom kan exempelvis ske via telefon. Det betyder att du kan göra hörapparatutprovning, få rådgivning och hjälp med servicerelaterade ärenden på distans om du önskar. Det går alltid bra att rådfråga oss när det gäller de olika alternativa valmöjligheterna så att valet blir rätt för just dig och dina behov.
  • Fysiska audionombesök: Du kan välja att boka besök hos din audionom på din närmaste hörselklinik. Vi har vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig trygg med att besöka våra hörselkliniker. Vi är extra noga med handhygien, rengöring av ytor, instrument och rum både före och efter alla besök. Du träffar din legitimerade audionom på tu man hand och audionomen bär då rekommenderad skyddsutrustning. Endast fullt friska medarbetare går till jobbet. Vi följer självklart även Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
  • Sjukresa till klinik: Du som är över 70 år har just nu rätt till sjukresa till ditt besök i Stockholm. Det är en tjänst som erbjuds av Region Stockholm. Vi hjälper dig att beställa din transport när du bokar ditt besök hos oss.
  • Hämta färdigprogrammerade hörapparater på klinik eller få dem hemskickade: Du kan prova ut hörapparat digitalt om du önskar. Du kan sedan välja att hämta dina hörapparater på kliniken eller får dem hemskickade.
  • Tillbehör till hörapparater och hörselhjälpmedel: Du kan få fri hemleverans av tillbehör till dina hörapparater och hörselhjälpmedel om paketet får plats i brevlådan. Beställ hos Audikas webshop hörselbutik.se

– Vår vision är att hjälpa fler att höra bättre och det gäller oavsett hur situationen i omvärlden ser ut. Vi på Audika är stolta över att kunna erbjuda flera flexibla tjänster. Du kan tillsammans med någon av våra experter lägga en individuell plan för just din hörselrehabilitering, där vi nu kan addera med distansbesök om man inte har möjlighet att besöka oss fysiskt. Vår högsta prioritering är att erbjuda våra kunder en extra trygg hörselvård, säger Mahsa Pourheidari, VD på Audika.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>