Babyworld fokuserar på att stärka digital tillväxt
Hem NYHETER Babyworld fokuserar på att stärka digital tillväxt

Babyworld fokuserar på att stärka digital tillväxt

Publicerat av: Redaktionen

Babyworld har vuxit kraftigt både organiskt och genom förvärv under de senaste åren.

För att bygga vidare på framgångarna med siktet mot framtidens fortsatta e-handels tillväxt, kan vi idag berätta att Babyworld valt Omniarch som partner för digital tillväxt.

De har erfarenhet av att driva tillväxt i digitala försäljningskanaler. Deras team har även kompetensen att stötta retailers och varumärken som säljer i fysiska butiker.

Först och främst är vi jätteglada över att ännu en välrenommerad aktör ansluter till Omniarch. Babyworlds affärsmodell med e-handel och butiker öppnar upp för många utvecklingsområden. Samtidigt är det viktigt att säkerställa att det strategiska omsätts i operativt korrekta actions. Allt för att bygga långsiktigt hållbar digital tillväxt. Vi ser fram emot att stötta i strategierna och ansvara för Babyworlds digitala tillväxt.
– Pelle Pettersson, vd Omniarch AB.

De går in hos Babyworld i rollerna e-commerce manager och digital marketing manager med bl a kravställning i utvecklingen av ny e-handelsplattform som ett av flera insatsområden.

“Vårt mål är att bli marknadsledande inom babyfackhandel i Sverige. Vi värnar om kundmötet i det fysiska leder och kommer med Omniarchs expertis bygga vidare på vår redan exceptionella kundupplevelse i digitala kanaler,” säger Dennis Söderqvist, vd Babyworld, om beslutet att ta in Omniarch för utveckling mot stärkt digital tillväxt.

Babyworld har 10 egna butiker och en välutvecklad försäljning i sin egen e-handel.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>