Behandlingsklient firar tre år utan spel
Hem Hälsa Behandlingsklient firar tre år utan spel

Behandlingsklient firar tre år utan spel

Publicerat av: Redaktionen

Idag säger vi stort grattis 👏🎉🥳 till en behandlingsklient som firar tre års spelfrihet och beskriver känslan så här:

”När jag för 3 år sen tog ett beslut att göra annorlunda och börja resan på att ta en första konsekvens av mitt ljugande och dubbelliv så ångrar jag det inte alls. Jag gick på mitt första självhjälpsmöte med en tro om att jag skulle vara helt ensam på mötet. Jag blev chockad och lättad över att det var fler som jag, att jag inte var ensam.

Alla som berättade sin historia kunde jag känna igen mig i, det var som att alla delade min historia fast med deras egna ord.

Den igenkänningen fick mig att tro att kan dom leva ett spelfritt liv så kan jag.

Drygt 6 månader senare började jag i behandling och fick lära mig att ta ansvar i alla mina angelägenheter, mitt liv och i mitt tillfrisknande. Under behandling fick jag till mig att om jag vill fortsätta leva spelfri och ansvarstagande så behöver jag fortsätta min personliga utveckling, ett sätt är att hitta in i en 12-stegs gemenskap.

Jag började gå på Gamblers Anonymous (GA) möten parallellt med andra möten och behandling.

Behandlingsklient firar tre år utan spelGamblers Anonymous är för mig som en fortsättning på min behandling där jag genom stegarbete fortsätter att se på mig själv och har möjlighet att utvecklas.

Jag är evigt tacksam för det första samtalet jag ringde till helpline och fick veta att det fanns ett möte där jag inte behövde känna mig ensam.”

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>