Beurer "Woman´s Life": Produkter för kvinnor i olika skeden av livet
Hem HÄLSA Beurer ”Woman´s Life”: Produkter för kvinnor i olika skeden av livet

Beurer ”Woman´s Life”: Produkter för kvinnor i olika skeden av livet

Publicerat av: Redaktionen

Kvinnor är lika levande och olika som livet självt.

Men en sak förenar dem alla: deras cykel och medvetenhet om sin egen kropp.

Med ”Woman’s Life” erbjuder Beurer sofistikerade lösningar som stöder kvinnor i olika skeden av deras liv – med innovativa produkter samt spännande ämnen och inspiration.

Beurer ”Woman’s Life” innehåller produkter som är lämpliga för menstruation, graviditetskontroll och fertilitet, och kan följa dig genom livets olika skeden, inklusive under graviditet, efter förlossning och under klimakteriet.

Säg hejdå till mensvärken med Menstrual Relax!

Många kvinnor har inget annat val än att förvänta sig dagar av obehag och menstruationssymtom under sin månatliga menstruation. De röda EM 50 Menstrual Relax och turkosa EM 55 Menstrual Relax+ smärtlindringskuddarna kan lindra återkommande
menstruationssmärta och endometriosrelaterade spänningar i de nedre magmusklerna. Kombinationen av TENS- och värmefunktion appliceras exakt där avslappning behövs – snabbt, enkelt och utan medicinering. 15 individuellt justerbara intensitetsnivåer ger lugnande pulser som får magen att slappna av och lindrar smärta, medan värmefunktionen bidrar till den behagliga känslan. EM 55 har en större form och värmeyta för extra värme. Båda Menstrual Relax-kuddarna är tillverkade av silikon av medicinsk kvalitet och kan bäras diskret under kläderna tack vare sin extremt tunna, flexibla design. Ett uppladdningsbart batteri gör att de också är lätta att använda när du är på språng.

Ägglossningstermometer: befruktningskontroll eller fertilitetsstöd.
Den symptotermiska metoden är en vetenskapligt erkänd form av naturlig familjeplanering (NFP). Den används för att bestämma de fertila och infertila dagarna i den kvinnliga cykeln baserat på en rad kroppssignaler som din basala kroppstemperatur. Resultaten kan användas för naturlig befruktningskontroll eller familjeplanering.

Med BasalControl Basic OT 20 och BasalControl Smart OT 30 Bluetooth i svart design erbjuder Beurer två ägglossningstermometrar som kan hjälpa kvinnor att övervaka sin cykel eller stödja dem i deras försök att bli gravida. För tillförlitlig och kontinuerlig spårning kan du använda båda ägglossningstermometrarna tillsammans med appen ”Ovy”. Med OT 20 matas värdena in manuellt i appen, medan OT 30 automatiskt överför dem till din smartphone via Bluetooth.

Hjälpmedel för bäckenbottenträning: aktiv förstärkning inifrån

Beurer "Woman´s Life": Produkter för kvinnor i olika skeden av livetBeurer PT 20 PelviStrong
Bäckenbottenträningshjälpmedel är det perfekta komplementet för bäckenbottenträning under graviditet, efter förlossning och klimakteriet. Träning kan skapa medvetenhet, utveckling och aktiv kontroll av försvagade bäckenbottenmuskler. Setet består av tre lika stora tampongformade koner i olika färger och vikter (turkos: 28 g, grangrön: 52 g, nattblå: 71 g). Det underlättar aktiv träning enligt biofeedback-principen och stöder en gradvis och aktiv uppbyggnad av bäckenbottenmuskulaturen. Det räcker med 10 minuter två gånger om dagen för att stärka musklerna.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>