Boka behandling via våra Onlinetjänster 24/7- service!
Hem NYHETER Boka behandling via våra Onlinetjänster 24/7- service!

Boka behandling via våra Onlinetjänster 24/7- service!

Publicerat av: Redaktionen

Det är med en stor glädje som vi kan erbjuda – Onlineterapi och chattrum – för Er som, av olika anledningar, har svårt att komma till våra mottagningar.

Boka behandling via våra Onlinetjänster 24/7- service! 2Om Du reser mycket i Ditt arbete eller fritid och har svårt att hinna med behandling av psykisk ohälsa på hemmaplan så är Onlinetjänsterna ett fullvärdigt alternativ till psykoterapi och rådgivande samtal IRL.

Hos oss kan Du enkelt komma i kontakt med en psykolog och psykoterapeut med legitimation oavsett vilken tid på dygnet eller vilken dag i veckan Du söker oss. Via vår bokningssite Boka Din tid här hittar du lediga behandlare och bokning av Onlinetjänsten.

Om Du hamnar i en svår situation och befinner Dig långt hemifrån kan Du också lägga ett mail till akut råd och stöd Vi svarar genom att maila tillbaka till dig med ett erbjudande om en tid i en av våra Onlinetjänster.

Vad brukar man jag få hjälp med? Vi har erfarenhet av att människor kontaktar oss för alla typer av problem. Det kan handla om för hög alkohokonsumtion, flygrädsla, sömnstörningar på grund av ett stressat yrkesliv, familje- och parrelationsproblem, ensamhet, depression, förlorad lust och tankar på att ta sitt liv. Vissa människor kontaktar oss för att få en samtalspartner på grund av en svår sjukdom som hindrar dem från att leva sitt fullödigt eller har fått en dödsdom av läkaren.

Hos oss kan Du känna Dig trygg att Din samtalspartner behandlar Dina personuppgifter på ett högst professionellt sätt med all sekretess som omgärdar vår verksamhet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>