RFSU breddar sitt erbjudande med Dynamic Codes DNA-tester i sin webbshop
Hem NYHETER RFSU breddar sitt erbjudande med Dynamic Codes DNA-tester i sin webbshop

RFSU breddar sitt erbjudande med Dynamic Codes DNA-tester i sin webbshop

Publicerat av: Redaktionen

RFSU erbjuder högkvalitativa produkter som skall ge män och kvinnor ett mer lustfyllt och säkert sexualliv, ökat välbefinnande och en bättre livskvalitet.

RFSU breddar sitt erbjudande med Dynamic Codes DNA-tester i sin webbshop 2Nu utökar RFSU sitt sortiment med Dynamic Codes DNA-tester i sin webbshop.

RFSUs produkter säljs på många platser både på nätet och i butik i hela Norden. RFSU har även direktförsäljning via egen E-handel och det är här Dynamic Codes tester nu finns att köpa. I sortiment idag finns redan DNA-testerna Bakterie- och svampbesvär i underlivet, 4 Könssjukdomar och Klamydia.

Testerna från Dynamic Code är lika säkra eller säkrare än vården. Många upplever en lättnad över att kunna ta testet själv, få ett säkert svar och sedan få diagnos och behandling av läkare. Särskilt när det gäller intimhälsa.

”Vi önskar erbjuda alla konsumenter möjligheten att själva testa sig, säkert och tryggt och därmed bidraga till en bättre hälsa” säger Katarina Knutz VD på RFSU AB.

Klamydia och mykoplasma är de vanligaste könssjukdomarna i Sverige idag. De har liknande symptom och eftersom det är vanligare att testa för klamydia har många mykoplasma utan att veta om det. I Dynamic Codes test 4 könssjukdomar testas klamydia, mykoplasma, gonorré och trikomonas ur ett och samma prov. Det ger ett komplett provsvar och en ökad trygghet för konsumenten. Endast 24 timmar efter att provet ankommit Dynamic Codes laboratorium kan eventuell behandling påbörjas.

Testet för Bakterie- och svampbesvär i underlivet är ett av Dynamic Codes mest sålda test. Var fjärde kvinna som besöker en klinik för könssjukdomar (STI-klinik) har bakteriell vaginos och nästan 3/4 av alla kvinnor drabbas någon gång i livet av svampinfektion i underlivet. Symptomen på bakteriell vaginos och svampinfektion kan vara liknande men behandlingen är helt olika. Redan 3 dagar efter att Dynamic Code har tagit emot provet kan diagnos ställas och korrekt behandling påbörjas.

Hos Dynamic Code är det individen som är i fokus. Testerna tar konsumenten enkelt själv och provet skickas sedan till Dynamic Codes laboratorium. När analysen är klar hämtas provsvaret på Dynamic Codes webb. Konsumenten får inte bara svar på sitt prov. Vi hämtning av testsvar får konsumenten alltid medicinsk rådgivning och möljighet att få hjälp av läkare för diagnos och behandling.

”Vi är mycket glada över att våra tester nu finns hos RFSU. RFSU har en viktig funktion i samhället och genom vårt samarbete får fler tillgång till våra hälsotestlösningar och därmed en bättre och säkrare vård”, säger Anne Kihlgren, VD på Dynamic Code.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>