Boka tid online på Folktandvården Akuten
Hem NYHETER Boka tid online på Folktandvården Akuten

Boka tid online på Folktandvården Akuten

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Folktandvården Stockholm möjligheten att boka reserverade akuttider direkt på sin hemsida

Boka tid online på Folktandvården Akuten 2Att drabbas av akut tandvärk kan komma plötsligt och det är många gånger viktigt att snabbt få hjälp. Folktandvården Akuten har öppet 365 dagar om året, även helger och storhelger.

När olyckan är framme

Ibland är olyckan framme och alla kan drabbas av akut tandvärk, en skadad eller utslagen tand, inflammation eller andra akuta problem med tänderna. Då är det viktigt att snabbt få träffa en akuttandläkare. Därför erbjuder Folktandvården Stockholm nu reserverade akuttider som man själv snabbt och enkelt kan boka direkt på vår hemsida.

– Det känns positivt att erbjuda kunderna möjlighet att själva boka tid online för akuta tandbesvär. Något som länge varit efterfrågat och väl kommer komplettera alternativet att komma till oss direkt på våra drop-in-tider, säger Dan Örblom som är klinikchef på Folktandvården Akuten.

Alla är välkomna

När den vanliga tandläkaren inte har möjlighet att ta hand om akuta tandbesvär står dörrarna öppna på akuten. Akuten tar emot alla, både de som redan är kunder hos Folktandvården och de som annars har en annan ordinarie tandläkarmottagning. Akuten har öppet 365 dagar om året och tar emot cirka 25 000 vuxna och barn varje år.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>