Capgemini vinner Pivotal Customer Impact-utmärkelse
Hem NYHETER Capgemini vinner Pivotal Customer Impact-utmärkelse

Capgemini vinner Pivotal Customer Impact-utmärkelse

Publicerat av: Redaktionen

Capgemini har vunnit 2018 Pivotal Customer Impact award. Capgemini hedrades med det prestigefyllda priset under SpringOne Platform Event för arbetet de gör för Norges Apotekförening (DIFA) med att utveckla och driva den nya lösningen för apotekbranschen i Norge.

Capgemini vinner Pivotal Customer Impact-utmärkelse 2– Det är med stor glädje att vi kan meddela att Capgemini har utsets till System Intergrator Partner of the Year for Customer Impact award, säger Nick Cayou, Vice President of Global Ecosystem, Pivotal Software. -Utmärkelsen hedrar de av våra partners som levererat produkter och tjänster från Pivotal som gjort betydlig skillnad för kunderna.

Den nya branschlösningen, som gjorde att Capgemini vann Customer Impact-priset, kommer att ge norska apotek möjligheten att leverera nya tjänster snabbare och mer kostnadseffektivt. Lösningsarkitekturen ger apoteken en högre grad av frihet i utformningen av deras egna kundprocesser och system. Detta kommer att göra det enklare för apotek att följa regelverk och förordningar, samt förbättra förbindelserna mellan apoteken, invånarna och den norska folkhälsovården.

– Vi är glada för att vi hedrats med Pivotals prestigefyllda pris för vårt gemensamma arbete med att både vinna och leverera en ny branschlösning till Norska Apotekföreningen (DIFA). Tillsammans med Pivotal har vi säkerställt den första delleveransen av den nya mikrotjänstbaserade centraliserade industriplattformen. Den molnbaserade lösningen gör det möjligt för apoteken att snabbt utvekla och lansera nya tjänster som följer de regler och föreskrifter som gäller för farmaceutiska tjänster”, säger Anil Agarwal, President of Capgemini Scandinavia Business Unit.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>