Coala Life utsedd till ”Cool Vendor 2018” av Gartner
Hem NYHETER Coala Life utsedd till ”Cool Vendor 2018” av Gartner

Coala Life utsedd till ”Cool Vendor 2018” av Gartner

Publicerat av: Redaktionen

Coala Life har blivit utsedd till “Cool Vendor 2018” av Gartner, världsledande inom informationsteknisk forskning och marknadsanalys.

Coala Life utsedd till ”Cool Vendor 2018” av Gartner 1

Coala Heart Monitor Pro

Utnämningen görs inom marknaden för Health and Wellness Device och Coala utnämns tillsammans med fyra andra amerikanska och engelska bolag.

– Det är precis så coolt som det låter att bli utsedd till “Cool Vendor” av Gartner, kommenterar Philip Siberg, VD för Coala Life. Gartner är världsledande inom informationsteknisk forskning och marknadsanalys och deras utmärkelse är ytterligare en validering av vår affär och visionen att vara med och bidra till att vinna kampen mot hjärt- och kärlsjukdomar. Vi tar plats bland en exklusiv skara bolag, där många ’’Cool Vendors” snabbt har utvecklats till att bli globala framgångscase.

Utnämningen görs inom ramen för rapporten “Cool Vendors in Health and Wellness Devices, 2018” av David Glenn et al. Gartners Cool Vendor 2018 Report utvärderar intressanta, nya, innovativa aktörer, produkter och tjänster inom hälsomarknaden. Rapporten summerar att digitala medicintekniska produkter ger värdefulla insikter och data för egenvård och för vården. Den kompletta rapporten är tillgänglig på www.gartner.com/doc/3886369

Gartners definition av en Cool Vendor är ett litet bolag som erbjuder en teknologi eller tjänst som är:

  • Innovative – möjliggör för användare att göra saker de inte kunnat göra tidigare
  • Impactful – har eller kommer att ha en affärsmässig inverkan, inte bara teknik för sakens skull
  • Intriguing – har väckt Gartners intresse under de senaste sex månaderna

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>