Hem NYHETER Compodium skriver nu avtal med Aurora Innovation

Compodium skriver nu avtal med Aurora Innovation

Publicerat av: Redaktionen

Den pågående digitaliseringen har ökat behovet av säkra digitala möten dramatiskt, inte minst inom hälso- och sjukvård.

Behovet kvarstår trots att restriktionerna lättat, därför blir det viktigt att göra en utvärdering av existerande kommunikationsvägar som eventuellt inte uppfyller de regulatoriska krav som ställs.

Compodium International AB (publ), ledande svensk leverantör av säkra kommunikationstjänster, har tecknat avtal med Aurora Innovation AB för leverans av Compodiums säkra kommunikationsplattform.

Aurora Innovation är en ledande specialist inom SaaS-tjänster för hälso- och sjukvården med fokus på att förbättra tillgängligheten till vård och att skapa välfungerande arbetsmiljöer för vårdens medarbetare. Aurora teleQ är en molnbaserad plattform för effektivare hantering av patientkontakter och bidrar till en bättre upplevelse för individen och smidigare processer för vårdpersonalen.

Compodium skriver nu avtal med Aurora Innovation 3Samarbetet är baserat på att Compodium levererar bolagets säkra kommunikationsplattform som en komponent i Auroras tjänst teleQ och startar igång omgående.

– För oss är det viktigt att bidra till en säker och tillgänglig vård och att underlätta vardagen för både patienter och vårdpersonal. Med Compodium får vi en svensk videoleverantör, och med deras videomotor som komplement i Aurora teleQ kan vi säkerställa en säker dialog via video mellan vården och patienten, säger Christina Sjögren, Product Director, Aurora Innovation.

Charlotte Berg, VD på Compodium fortsätter:

– Även om restriktionerna har lättat ser vi en fortsatt ökad efterfrågan efter vår säkra kommunikationsplattform – speciellt inom regulatoriska branscher. Vad vi kan se är att organisationer och företag nu ser över hur de kan anpassa sin arbetsplats efter ett nytt förändrat arbetssätt. Därför är vi extra glada över att välkomna Aurora som samarbetspartner.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>