Doktor.se förvärvar vårdbolaget Kollarna.se
Hem NYHETER Doktor.se förvärvar nu vårdbolaget Kollarna.se

Doktor.se förvärvar nu vårdbolaget Kollarna.se

Publicerat av: Redaktionen

Doktor.se förvärvar InnovDr AB som driver Kollarna.se och som utvecklat urinkollen.se, aknekollen.se, borreliakollen.se, menskollen.se, ögonkollen.se och herpeskollen.se.

Förvärvet innebär att Doktor.se stärker sitt erbjudande inom tillgänglig vård med hög kvalitet för våra patienter.

Kollarna.se har sedan 2016 levererat digital vård av diagnoser som inte behöver provtagning eller fysisk undersökning för att fastställas. Genom en innovativ och patientcentrerad process diagnostiseras patienten hos Kollarna.se direkt av en läkare utan att besöka en vårdcentral.

Doktor.se förvärvar vårdbolaget Kollarna.se–          Förvärvet av Kollarna stärker Doktor.ses digifysiska vårderbjudande. Deras kompetens och patientcentrerade lösningar ger oss stärkt förmåga till effektiv behandling av några av de vanligast förekommande diagnoserna, säger Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se.

Doktor.se arbetar ständigt för att förfina sina tjänster och tillhandahålla en god tillgänglighet för patienterna. Förvärvet av Kollarna.se bidrar därför på ett värdefullt sätt i den fortsatta utvecklingen.
 
–          Det är en spännande tid i vårdbranschen som blir allt smartare och mer tillgänglig för patienten. På Kollarna.se fortsätter vi att göra det vi kan bäst – att forma vård för diagnoser som lämpar sig väl på nätet. Vi fortsätter att vara fristående men när vi nu får ta del av Doktor.ses erfarenhet av digifysisk vård kan vi utöka erbjudandet och tillsammans förbättra patientupplevelsen, säger Matilda Lundblad, VD och medicinskt ansvarig läkare på Kollarna.se

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>