Färgelanda kommun startar upp de första patienterna på Medimi®Smart
Hem NYHETER Färgelanda kommun startar upp de första patienterna på Medimi®Smart

Färgelanda kommun startar upp de första patienterna på Medimi®Smart

Publicerat av: Redaktionen

Som tidigare kommunicerats har Medimi (fd MedicPen) slutit ett avtal med Färgelanda kommun om implementering av Medimi®Smart.

Avtalet omfattar minst 10 enheter och sträcker sig initialt över ett år med möjlighet till förlängning.

Implementeringen är nu påbörjad och de första patienterna har startat upp i veckan. Implementeringen kommer att ske stegvis.

Medimis VD Jan Andersson kommenterar: ”Introduktionen med kommunen har gått mycket bra. Både personal och användare är redo att starta upp lösningen. Vi ser fram emot att se resultaten och fortsätta det goda samarbetat med kommunen

”Johan Lundh, Socialchef i Färgelanda kommun kommenterar vidare: ”Introduktion och träning har gått mycket bra och smidigt. Vi är mycket nöjda med att vi nu sätter i gång de första patienterna och vi ser fram emot resultaten”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>