Hem NYHETER Dynabook lanserar nya Tecra A30-G, en robust och hållbar bärbar dator

Dynabook lanserar nya Tecra A30-G, en robust och hållbar bärbar dator

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Dynabook Europe GmbH Tecra A30-G – en lätt, hållbar och robust bärbar affärsdator med Intel® 10:e generationens processorer.

Dynabook lanserar nya Tecra A30-G, en robust och hållbar bärbar dator 3A30-G är byggd med företag, skolor och offentlig verksamhet i åtanke. Det är en flexibel och kostnadseffektiv enhet, fullproppad med olika säkerhets- och anslutningsfunktioner.

Gedigen och portabel 

A30-G är designad för produktivitet, användbarhet och bärbarhet. Den har en tunn formfaktor och väger så lite som 1,2 kg* (beroende på modell). Datorn är utformad för att passa behoven hos dagens digitala arbetsstyrka. Enheten erbjuder en perfekt kombination av rörlighet och hållbarhet – dess chassi är extremt kompakt och lätt men även robust, vilket gör den idealisk för flexibelt arbete.

En skarp och reflexfri 13,3 tums skärm gör ditt innehåll läsbart även i mer utmanande ljusförhållanden, där “low-energy Full HD” ger en ännu högre ljusstyrka. Maximal produktivitet säkerställs med upp till 15 timmars batteritid och exakt kontroll via Precision Touch Pad, medan en snabb uppstart gör det möjligt att påbörja arbetet på några sekunder.

Vattentät säkerhet, prima anslutning 

Genom att överträffa normerna för datasäkerhet skyddar A30-G affärskritisk information med omfattande inbyggt skydd, vilket gör det enkelt att hantera säkerheten hos enheter på alla nivåer. Centralt i detta är Dynabooks unika BIOS, konstruerat internt för maximal säkerhet, tillsammans med Trusted Platform Module (TPM), som gör det möjligt att konfigurera portar till den tillgänglighetsnivå som krävs. A30-G: s breda sortiment av autentiseringsfunktioner säkerställer att man inte behöver vara oroad för att data ska hamna i fel händer. BIOS och SSD kan säkras med en inloggad biometrisk autentisering, medan ett valfritt smartkort och tvåfaktorautentisering, med IR-baserad Windows Hello och en inbyggd fingeravtrycksläsare, förstärker den bärbara datorn mot dataintrång.

A30-G erbjuder en mängd banbrytande anslutningsfunktioner och förmågan att koppla in ett brett utbud av kringutrustning tack vare sin flexibla USB Type-C-port. Om det finns ett behov av att ansluta till ett större antal kringutrustningar, tillåter USB-C-dockningsstationen (tillval) detta med en snabb och enkel anslutning med ett klick. För presentationer har enheten en HDMI-videoport, medan en USB-C-dongle (tillval) ger möjligheten till VGA-anslutning. A30-G: s Gigabit LAN-port underlättar en enkel och snabb internetanslutning, medan det trådlösa Intel® Wi-Fi 6 AX200 nätverkskortet garanterar optimal WLAN-signal, vilket minimerar risken för en tappad anslutning eller driftstopp.

Trots en lätt och ergonomisk formfaktor erbjuder A30-G den prestanda som krävs för att ge fullt stöd till dig som behöver arbeta – oavsett om du är på resande eller på kontoret. Enheten erbjuder ett brett utbud av SSD-typer och kapaciteter – upp till 512 GB PCIe SSD – som passar olika affärs- och budgetkrav. Användare kan också njuta av förbättrad prestanda och kapacitet att köra flera applikationer samtidigt med en upp till 10:e generationens Intel® Core™ i7 vPro-processor.

Liksom för de flesta bärbara datorer från Dynabook, kommer A30-G med en tillförlitlighetsgaranti. Detta innebär att om enheten går sönder inom ett år erbjuds man som kund antingen gratis reparation, ny enhet eller full återbetalning.
– Tecra A30-G visar Dynabooks åtagande att tillhandahålla robusta, men ändå hållbara, enheter för dagens mobila arbetare. Den är skapad med bärbarhet i åtanke utan att tappa i prestanda eller kraft, säger Damian Jaume, verkställande direktör, Dynabook Europe GmbH.
– I likhet med skyskrapor som vid en första anblick kan tyckas vara styva även om de är utformad med flexibilitet i åtanke, förkroppsligar Tecra A30-G ett robust men ändå flexibelt chassi. På köpet ingår flera avancerade funktioner som ger stöd till nya smarta sätt att arbeta på till ett bra pris, förklarar Damian Jaume.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>