EIB: GAEUs kund IRRAS tecknar finansieringsavtal på 10 miljoner euro med Europeiska investeringsbanken
Hem NYHETER EIB: GAEUs kund IRRAS tecknar finansieringsavtal på 10 miljoner euro med Europeiska investeringsbanken

EIB: GAEUs kund IRRAS tecknar finansieringsavtal på 10 miljoner euro med Europeiska investeringsbanken

Publicerat av: Redaktionen

GAEU Consultings kund IRRAS, ett medicintekniskt företag i kommersiell fas med ett brett utbud av innovativa produkter för neurointensivvård, har tecknat ett finansieringsavtal med Europeiska investeringsbanken (EIB) som uppgår till 10 miljoner euro.

Finansieringen från EIB görs inom ramen för det nya programmet för riskkapitallån inom den alleuropeiska garantifonden som inrättades under 2020 för att hjälpa europeiska företag som har drabbats av covid-19-pandemin.

EIB: GAEUs kund IRRAS tecknar finansieringsavtal på 10 miljoner euro med Europeiska investeringsbanken– EIB erbjuder en bred flora av finansieringsmöjligheter för innovativa företag i behov av tillväxtkapital. Den framgångsrika EIB-ansökan är ett resultat av gott samarbete mellan IRRAS och expertis i GAEU Consulting och dess nätverk, kommenterar Tomasz Wasik, chef för GAEU Horizon Europe Centre of Excellence.

– EIB:s finansieringsåtagande är ett resultat av omfattande due diligence och bekräftar bankens
förtroende i IRRAS förmåga att skaffa sig en ledande position inom neurointensivvård, säger Will Martin, vd och koncernchef för IRRAS.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>