Evimeria i nytt samarbetsavtal med Cross Technology Solutions och plattformen LifePod
Hem PARTNERZONECROSS TECHNOLOGY SOLUTIONS Evimeria i nytt samarbetsavtal med Cross Technology Solutions och plattformen LifePod

Evimeria i nytt samarbetsavtal med Cross Technology Solutions och plattformen LifePod

Publicerat av: Redaktionen

[HÄLSOPARTNER] – Vi ser ett stort behov av lösningar för monitorering och smidig patientuppföljning och LifePod är ett självklart steg på vägen mot en enklare vård och mesta möjliga patientnytta, säger Anders Jutback Janerot, Partner Manager på Evimeria, om det nya samarbetsavtalet.

I praktiken innebär samarbetet att patienter med kroniska tillstånd eller i behov av kontinuerlig uppföljning får tillgång till en individanpassad applikation genom eHälso-plattform LifePod, och vårddata överförs automatiskt till vårdgivaren som erhåller en aktuell bild av sina patienters medicinska status. Anders Jutback Janerot fortsätter:

– Samarbetet med Cross Technology Solutions underlättar ytterligare för användare av Webdoc, inte minst inom primär-och specialistgrupperna där många patienter gynnas av proaktiva och kontinuerliga vårdinsatser.

Evimeria i nytt samarbetsavtal med Cross Technology Solutions och plattformen LifePodLifePod är tillgängligt i utbudet av integrationer och tredjepartstjänster som kan kopplas samman med Evimerias kärnprodukt Webdoc, ett webbaserat journalsystem som i dagsläget används av cirka 600 kliniker inom segmenten primärvård, specialistvård, företagshälsa och paramedicin.

LifePods beslutsstödjande plattform används för distansmonitorering av patienter.

Insamling av patientdata och automatiska algoritmer ger vårdgivaren en överblick över patienternas medicinska status, och underlättar identifiering av de största vårdbehoven inom primär- och specialistvården och diagnosområden som kardiovaskulära sjukdomar, njursjukdomar och postkirurgisk uppföljning.

– Samarbetet är ett led i vår strategi att tillsammans med partners erbjuda ett sömlöst vårdflöde som underlättar livet för vårdgivare och patienter. Vi har ett evidensbeprövat beslutsstöd för patientuppföljning på distans och tillsammans med Evimeria har vi möjlighet att erbjuda hundratals vårdgivare i Sverige att införa egenmonitorering i större skala, kommenterar Dag Westberg, Partneransvarig på Cross Technology Solutions.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>