Nytt samarbete mellan ImagineCare och Evimeria ska spara tid för vårdpersonal
Hem NYHETERE-HÄLSA Nytt samarbete mellan ImagineCare och Evimeria ska spara tid för vårdpersonal

Nytt samarbete mellan ImagineCare och Evimeria ska spara tid för vårdpersonal

Publicerat av: Redaktionen

ImagineCare, marknadsledande inom egenmonitorering, och Evimeria, utvecklare av journalsystemet Webdoc, ingår ett nytt samarbetsavtal för effektivare vårdhantering hos främst privata vårdgivare.

Genom avtalet kan parterna förenkla för vårdpersonal genom att erbjuda sammanhållet digitalt stöd i en allt större del av patientcykeln.

ImagineCares och Evimerias lösningar är separerade från varandra och kommer vanligtvis in i olika stadier av vårdcykeln. Genom att integrera dem skapas en digital helhetslösning där vårdpersonalen enklare kan stötta patienten och spara tid såväl på sjukhuset och vårdcentralen som i hemmet. När patientens värden monitoreras löpande från distans och nås direkt i journalsystemet kan förändringar både upptäckas och behandlas i tid.

Nytt samarbete mellan ImagineCare och Evimeria ska spara tid för vårdpersonal– Vi tror på en ny vårdmodell som effektiviserar arbetsmetoderna och sätter patienten först. För att nå det behöver vi partners som tror på samma vision och som gör att vi tillsammans kan bidra i större del av vårdkedjan. Ihop med Evimeria kan vi göra vården mer tillgänglig och samtidigt spara pengar och tid, det kommer göra skillnad för både vårdgivaren och för patienten, säger Masoud Jadidi, Vice President på ImagineCare.

Såväl egenmonitorering som journalsystem är lösningar som utvecklats för att stärka vården genom digitalisering. Pandemin har påskyndat behoven av den digitala omställningen och fördelarna med den nya tekniken blivit allt tydligare.

– Egenmonitorering är ett viktigt steg i digitaliseringen av vården och ett område där vi tror att både vårdgivare och patienter kan finna stort värde. Vi ser därför fram emot det samarbete vi nu har inlett, som kommer att möjliggöra smidig integration mellan journalsystemet Webdoc och ImagineCares plattform för distansmonitorering, säger Anders Jutback Janerot, Partner Manager på Evimeria.

Det tekniska arbetet med integrationen mellan ImagineCare och Evimeria är nu påbörjat och förväntas vara tillgängligt för kunder senare under 2022.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>