Fidelio Capital ny långsiktig huvudägare i Hemfrid
Hem NYHETER Fidelio Capital ny långsiktig huvudägare i Hemfrid

Fidelio Capital ny långsiktig huvudägare i Hemfrid

Publicerat av: Redaktionen

Hemfrids tillväxtresa fortsätter och för att ta ytterligare kliv i bolagets utveckling breddas nu ägandet med Fidelio Capital (Fidelio) som ny huvudägare.

Grundaren Monica Lindstedt kommer att fortsätta i sin roll som styrelseordförande och ha kvar en betydande ägarandel.

Även Christer Holmén är kvar som delägare och styrelseledamot, medan Skirner AB lämnar.

-        Vi är glada att få ombord Fidelio på vår resa. Det är en långsiktig ägare som tror på bolaget och utvecklingen av hela branschen. Tillsammans kommer vi kunna fortsätta utveckla Hemfrid, skapa fler viktiga jobb och tillsammans med alla medarbetare leda hela branschen framåt, säger Monica Lindstedt, grundare och styrelseordförande Hemfrid.

Hemfrid är idag Sveriges största leverantör av tjänster i hemmet. Bolaget erbjuder tjänster som städning, flytt, trädgårdshjälp och mycket annat som gör vardagslivet enklare. Hemfrid har sedan starten 1996 varit med och byggt en helt ny bransch inom tjänstesektorn och har idag fler än 2 000 medarbetare som underlättar vardagen för tusentals kunder.

Fidelio Capital ny långsiktig huvudägare i Hemfrid

Gabriel Fitzgerald och Monica Lindstedt Foto: Ola Jacobsen

-        Hemfrid är en klar ledare i en spännande och viktig framtidsbransch som hjälper människor till en enklare vardag samtidigt som man skapar många arbetstillfällen. Hemfrid kommer fortsatt att vara en pionjär i branschen och som ny, långsiktig, ägare ser vi fram emot att stötta bolaget på en accelererad tillväxtresa, säger Gabriel Fitzgerald vd på Fidelio Capital.

Fidelio är ett investmentbolag som startades 2010 och har ett stort fokus på att investera i starka entreprenörsdrivna bolag som skapar långsiktigt värde. De är bland annat delägare i Vimian, Lyko, SBC och Nabo.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>