Hem NYHETER Fitness24Seven förlänger avtalet med Iver

Fitness24Seven förlänger avtalet med Iver

Publicerat av: Redaktionen

Fitness24Seven, Sveriges snabbast växande gymkedja, har förlängt avtalet med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster.

Fitness24Seven förlänger avtalet med Iver 2

Fitness24Seven förlänger avtalet med Iver

Det nya avtalet är en förlängning under ett år och beräknas vara värt cirka 9 mkr.

Fitness24Seven, Sveriges snabbast växande gymkedja med över 250 gym i fem olika länder, har valt att förlänga avtalet med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. Det nya avtalet innebär att Iver bland annat ska leverera serverdrift, kommunikation, backup- och nätverkstjänster samt en internationell SPOC-tjänst till gymkedjan.

– Vi är en organisation med högt tempo och snabb förändringstakt och Iver har alltid varit flexibla och duktiga på att anpassa sina lösningar efter våra behov, säger Sanna Mauritzon, CIO på Fitness24Seven.

– Det känns förstås väldigt bra att vi får förnyat förtroende av Fintness24Seven. Genom ett nära samarbete och vår förståelse för Fitness24Seven´s verksamhet säkerställer vi att de alltid har rätt lösning för sin fortsatta tillväxt. Jag är glad och tacksam över att vi har kompetenta och engagerade medarbetare som kommer att säkerställa att Fitness24Seven även i fortsättningen är en nöjd kund, säger Mikael Ryberg, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>