Hem NYHETER Flowgun: En revolutionerande massagepistol

Flowgun: En revolutionerande massagepistol

Publicerat av: Redaktionen

Flowlife lanserar nu den efterlängtade Flowgun, en massagepistol som utmanar såväl föregångare som konkurrenter.

Flowgun: En revolutionerande massagepistol 3Med sin kraftfulla, men tysta, natur kommer den garanterat att ta din återhämtning till nästa nivå.

Med 6 timmars batteritid, 5 olika vibrationsnivåer och med upp till 3200 slag per minut bidrar Flowgun till följande:

  • Stimulerar fascia – Genom kraftfulla vibrationer bidrar Flowgun med att lösa upp tajt bindväv och därigenom öka rörlighet och blodcirkulation.
  • Påskyndar återhämtning – Vibrationsmassage som genererar vågor via olika frekvenser ger ökad blodcirkulation och återuppbyggnad av skadad vävnad genom högre aktivitet i cellerna.
  • Lindrar spända och trötta muskler – Flowgun är kraftfull och enkel att själv använda på specifika muskler direkt efter träning för att snabbt få dina muskler att känna sig pigga och fräscha igen.

Flowgun är därmed marknadens effektivaste behandling för att ta bort spänningar, stimulera fascia och boosta återhämtning.

För motionär och elitatlet

Med hjälp av Flowgun får både vardagsmotionärer och elitatleter behandling i toppklass. Tack vare den ergonomiska designen, valbara munstycken och olika vibrationsnivåer så passar den alla ambitionsnivåer.

”Flowgun är precis vad namnet föreslår – en pistol laddad med flow! Vi är väldigt glada att få presentera Flowgun till vårt produktsortiment och vi är väldigt förväntansfulla inför våra kunders reaktioner.” – Max Landgren, Partner

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>