För Getinges servicetekniker Ngan går drömarbete hand i hand med teamarbete
Hem TEKNIK För Getinges servicetekniker Ngan Tran går drömarbete hand i hand med teamarbete

För Getinges servicetekniker Ngan Tran går drömarbete hand i hand med teamarbete

Publicerat av: Redaktionen

Möt Ngan Tran, en av Getinges servicetekniker i Australien.

Ngan är expert på lösningar för rengöring och desinfektion av endoskop och älskar att vara en del av ett fantastiskt team som fokuserar på att hjälpa kunder rädda och förbättra fler liv.

För Getinges servicetekniker Ngan går drömarbete hand i hand med teamarbete

Ngan Tran

Sedan Ngan började på Getinge 2018 har teamet hon ingår i blivit som en familj för henne.

– Jag blev omedelbart intresserad av Getinges varumärkeslöfte Passion for Life, något jag redan första dagen märkte var kännetecknande för mitt team. Att ta hand om utrustning som räddar liv, våra kunder och varandra är teamets stora passion och drivkraft.

Hon tycker att teamet och kunderna hjälper henne att växa och utvecklas som person.

– De är alla så fina. De stöttar och uppmuntrar mig så att jag alltid kan sträva mot högre mål i livet samtidigt som jag har roligt, säger Ngan.

Ingen dag på jobbet är den andra lik, Ngan reser dit hennes arbetskunskaper behövs som mest och hon gillar hur relationerna medarbetare emellan stärks samtidigt som man löser utmaningar tillsammans.

– Samarbetet med medarbetarna på fabriken där våra lösningar för rengöring och desinfektion av endoskop monteras fungerar också väldigt bra. Vår återkoppling från fältet är mycket värdefull för att vi ska kunna säkerställa att lösningarna uppfyller kundernas behov och tillför ännu mer värde.

Ngan är mycket förtjust i och stolt över de produkter och lösningar som hon arbetar med.

– Det är alltid trevligt att få feedback från kunderna och höra att maskinerna underlättar deras vardag. Att hjälpa dem säkerställa att utrustningen fungerar felfritt känns som en väldigt meningsfull sysselsättning. Och att göra detta tillsammans med min Getinge-familj är en fantastisk känsla.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>