Fortsatt stark ökning av Kronans Apoteks E-handel
Hem NYHETER Fortsatt stark ökning av Kronans Apoteks E-handel

Fortsatt stark ökning av Kronans Apoteks E-handel

Publicerat av: Redaktionen

Kronans Apoteks försäljning online fortsatte att växa snabbare (+74%) än marknaden (+35%) under det fjärde kvartalet 2018.

Fortsatt stark ökning av Kronans Apoteks E-handel 1

Anders Torell, VD för Kronans Apotek

”Vi har återigen haft ett bra år (2018) och det är fantastiskt kul att vår E-handel fortsätter att öka”, säger Anders Torell, VD för Kronans Apotek.

”Vi ska fortsätta växa snabbare än marknaden. Det gör vi genom att investera i kompetens och ny teknik som gör att vi kontinuerligt bygger nya insikter om våra kunder och utvecklar en stark Omni-kanalupplevlse”, säger Anders Torell.

Kronans Apotek breddar även kontinuerligt sitt tjänsteerbjudande till kunderna. Under januari i år lanserades drop in-mottagningar för enklare vårdärenden på två av företagets apotek i Stockholm. Mottagningarna drivs tillsammans med Doktor.se. Företaget har som ambition att successivt etablera fler drop in-mottagningar på sina apotek runt om i Sverige under 2019.

”Samtidigt som vi fortsätter vår satsning för att ta en allt större del av e-handelsförsäljningen för apotek så jobbar vi även vidare med och utveckla kärnverksamheten med försäljning och rådgivning kring läkemedel – där ska vi också ligga i framkant och erbjuda våra kunder bästa möjliga rådgivning oavsett om de handlar online eller i fysiska apotek”, avslutar Anders Torell.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>