Hem NYHETER Framgångsrikt försäljningssamarbete i Storbritannien

Framgångsrikt försäljningssamarbete i Storbritannien

Publicerat av: Redaktionen

Senzime är glada att dela med sig av erfarenheter från bolagets distributör i Storbritannien HC21 och Matthew Ryder, en av deras produktspecialister.

Framgångsrikt försäljningssamarbete i Storbritannien 3Healthcare 21 grundades 2003 och är nu ett av Europas största privatägda MedTech-företag. Efter att nyligen ha inlett ett förvärvsprogram är deras 3-åriga mål att bygga ett paneuropeiskt försäljnings-, marknadsförings-, service- och distributionsföretag med en omsättning som överstiger 250 miljoner euro fram till 2023.

Matthew Ryder har spelat en viktig roll i flera av HC21’s försäljningsframgångar under året. När han berättar är det uppenbart att hans prestationer kommer från att vara mer än bara en affärsman. Han har en stark passion för att hjälpa andra och ser att hans roll påverkar andra människors liv positivt.

” Vi säljer inte bara ett instrument; vi ändrar vårdstandarden för att se till att fler patienter får tillgång till säker monitorering vilket minskar risken för komplikationer. Min roll är att skapa medvetenhet hos läkare att närmare 60% av patienterna vaknar med kvarstående neuromuskulär blockad efter operation.”, säger Matthew Ryder, Critical Care Product Specialist.

HC21 har för närvarande ett flertal pågående utprövningar i Storbritannien trots minskad tillgänglighet till sjukhusen under den pågående pandemin.

TetraGraph är ett unikt digitalt system som är utformat för att tillgodose behoven vid övervakning av fysiologiska data hos kirurgiska patienter som får generell narkos och muskelavslappning med hjälp av neuromuskulära blockerande läkemedel (NMBA). TetraGraph stimulerar en perifer nerv och mäter, analyserar och visar muskelfunktionen i realtid hos kirurgiska patienter som får NMBA som en del av deras generella narkos.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>