Gradientech utökar med senior affärsutvecklingsresurs i USA
Hem UNDERSÖKNING Gradientech utökar nu med senior affärsutvecklingsresurs i USA

Gradientech utökar nu med senior affärsutvecklingsresurs i USA

Publicerat av: Redaktionen

Diagnostikföretaget Gradientech har ingått ett långsiktigt samarbete med Marc van Nuenen för att leda företagets affärsutvecklingsaktiviteter i USA inklusive förberedelserna för kliniska studier med mål om ett FDA-godkännande av QuickMIC-systemet.

Marc van Nuenen och Gradientech har ingått ett långsiktigt samarbete för kommersiella aktiviteter i USA och för att planera de amerikanska kliniska studierna för bolagets diagnostiksystem QuickMIC för ultra-snabb antibiotikaresistenstestning (AST) av sepsisprover.

”Det är ett nöje för mig att välkomna Marc till teamet.

Hans enastående nätverk och gedigna kunskap inom vårt område kommer att vara till stor hjälp för våra aktiviteter i USA och för Gradientech i allmänhet”, säger Peter Karlberg, VP Sales på Gradientech.

Marc van Nuenen bidrar med över 30 års kommersiell erfarenhet från det kliniska mikrobiologiområdet. Hans tidigare uppdrag inkluderar att leda den kommersiella utvecklingen inom masspektrometri på bioMérieux med deras produktlinje VITEK MS. Efter bioMérieuxs förvärv av BioFire 2014 ansvarade Marc för den globala kommersiella expansionen av det molekylärdiagnostiska systemet FilmArray, först i Europa och Mellanöstern, sedan i Asien i sina roller som VP BioFire Commercialization EMEA, och senast i samma roll för APAC.

Gradientech utökar med senior affärsutvecklingsresurs i USA”Det är en sann ära att arbeta med det kunniga teamet på Gradientech. QuickMIC-systemet är inte bara det snabbaste fenotypiska AST-systemet på marknaden idag med AST-resultat tillgängliga inom 2-4 timmar. De exakta linjära MIC-resultaten som systemet genererar har därtill en potential att lyfta resistenstestning till en helt ny nivå gällande klinisk nytta”, säger Marc van Nuenen.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>