Piffl förenklar rörelse och aktivitet i Täby Park
Hem APP Piffl app förenklar rörelse och aktivitet i Täby Park

Piffl app förenklar rörelse och aktivitet i Täby Park

Publicerat av: Redaktionen

Att skapa en mötesplats som främjar spontan aktivitet och hållbarhet utgjorde en stor del av visionen med Täby Park redan i planeringsstadiet för 10 år sen.

Idag ger Täby Park flera möjligheter till rörelse.

Runt platsen finns bland annat boulbanor, beachplaner, utegym, paddelbanor och grönområden.

För att förenkla spontan aktivitet finns även två aktivitetsboxar från Piffl.

Piffl är en delningsplattform som ger tillgång till spel-, sport- och träningsutrustning direkt vid städers aktivitetsytor. Genom Piffls app får invånare och besökare tillgång till aktivitetsboxar och behöver därmed inte själva äga eller köpa någon utrustning.

Piffl ska bidra till mer aktivitet och inspirera till delande

Piffl förenklar rörelse och aktivitet i Täby ParkTäby Park hoppas att Piffl ska ge alla runt platsen fler möjligheter att utföra aktiviteter, både spontant och planerat. Att Piffl också inspirerar människor till att dela på utrustning går i linje med det hållbarhetstänk som formar Täby Park.

– Vi är väldigt glada över att Piffl finns i Täby Park! Genom att ge tillgång till utrustning direkt på plats hoppas vi bidra till mer lek och rörelse, säger Dennis Axelsson, en av Piffls grundare.

Ladda ner Piffl i App Store eller Google Play för att se vilka aktiviteter som finns i Täby Park.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>