Healthtech-bolaget Pausit i stort samarbete – siktar på att kraftigt öka antalet kunder
Hem NYHETER Healthtech-bolaget Pausit i stort samarbete – siktar på att kraftigt öka antalet kunder

Healthtech-bolaget Pausit i stort samarbete – siktar på att kraftigt öka antalet kunder

Publicerat av: Redaktionen

Healthtechbolaget Pausit inleder idag ett samarbete med Avonova Företagshälsa.

Healthtech-bolaget Pausit i stort samarbete - siktar på att kraftigt öka antalet kunder 2I och med avtalet räknar Pausit med att göra en stor ökning av antalet kunder. Avonova finns idag på 120 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom företagshälsa och ledarutveckling.

— Upprinnelsen till detta samarbete var att Avonova själva testade programmet och gillade det så mycket att de inledde en diskussion om samarbete. Vi har en mycket uppskattad produkt och klarar oss på egna ben, men är såklart mycket stolta över att få en så stor samarbetspartner som Avonova, säger Mikael Wahman, marknadschef och delägare på Pausit.

Pausits pausprogram ger människor med stillasittande arbeten motivationen att röra på sig genom enklare övningar. Användaren får en personlig tränare i jobbdatorn, som ser till att man rör sig regelbundet och på rätt sätt under sin arbetsdag. Det är en ergonomisk pausgympa som förebygger arbetsskador och ger viktig återhämtning. I programmet finns också andnings-och avslappningsövningar för att öka den mentala hälsan och proaktivt minska sjukskrivning på grund av stress och ångest.

— Eftersom vi tillbringar så stor del av vår vakna tid på jobbet behöver vi få in mer rörelse under arbetsdagen. För att öka välbefinnande och hållbarhet måste arbetslivet organiseras och planeras så att rörelse främjas på arbetsplatsen , säger Salima Sakket Santikos fysioterapeut och ergonom på Avonova.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>