Hörselonsdag – Audika gör det lättare att testa hörseln i Skåne
Hem NYHETER Hörselonsdag – Audika gör det lättare att testa hörseln i Skåne

Hörselonsdag – Audika gör det lättare att testa hörseln i Skåne

Publicerat av: Redaktionen

Nu gör Audika i Skåne det ännu enklare att göra ett hörseltest.

Hörselonsdag – Audika gör det lättare att testa hörseln i Skåne 2Under sommaren erbjuds drop-in för hörseltest varje onsdag. Testet tar bara en kvart att göra och är gratis.#hörselonsdag

Audika är en av Sveriges ledande aktörer inom hörselvård med visionen att hjälpa fler att höra bättre. Som ett led i detta ökar nu Audika tillgängligheten på åtta av sina kliniker i Skåne genom att erbjuda ett snabbt och gratis hörseltest.

Från och med onsdag 23 maj till och med onsdag 29 augusti är det drop-in kl 10-12 på åtta av Audikas hörselkliniker i Skåne (ej på Nationaldagen 6 juni). Testet tar bara en kvart att göra och är gratis.

– Hörseln är en viktig del av hälsan och 1,5 miljoner människor i Sverige har någon form av hörselnedsättning. Med detta snabba hörseltest har vi möjlighet att fånga upp många av dessa,säger Ezgi Eriksson, marknadschef på Audika.

Om resultatet av hörseltestet ger en indikation på att personen kan ha en hörselnedsättning rekommenderar Audika att en fullständig hörselundersökning genomförs av en legitimerad audionom, för att kunna ställa en diagnos och rekommendera eventuella hörselhjälpmedel.

Följande kliniker erbjuder drop-in för hörseltest kl 10-12 under perioden 23 maj-29 augusti (dock ej 6 juni):

  • Audika Malmö, Rundelsgatan 16
  • Audika Malmö, Erikslustvägen 22 c/o Curakliniken
  • Audika Helsingborg, Södra Kyrkogatan 3
  • Audika Lund, Gasverksgatan 3 A
  • Audika Höllviken, Kungstorpsvägen 8 A
  • Audika Kristianstad, Nya Boulevarden 10
  • Audika Landskrona, Storgatan 30
  • Audika Ängelholm, Storgatan 40

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>