Immunovia AB utser ny Chief Financial Officer
Hem NYHETER Immunovia AB utser ny Chief Financial Officer

Immunovia AB utser ny Chief Financial Officer

Publicerat av: Redaktionen

 Immunovia AB , ett diagnostikföretag som utvecklar och säljer mycket noggranna tester för tidig upptäckt av cancer, offentliggör idag att Karin Almqvist Liwendahl har utsetts till ny CFO, Chief Financial Officer, på Immunovia.

Karin är en erfaren CFO, som också arbetat med Investor Relations, med bakgrund inom sektorerna telekom och life science.

Hon kommer närmast från en position som CFO för medicinteknikbolaget Dignitana. Hon har också varit finansiell rådgivare och CFO på Sprint Bioscience och tillförordnad CFO på Kontigo Care. Karin har 15 års erfarenhet från flera seniora positioner inom Telia, bland annat som Director Corporate Treasury på Telia Company, CFO på Telia Carrier samt Managing Director och Country Manager på Telia Carrier i Ryssland. Hon har också varit Head of Investor Relations på Ericsson mellan 1994 och 2000. Karin har en kandidatexamen från Lunds universitet.

Nuvarande CFO Hans Liljenborg kommer att stanna på Immunovia i rollen som Finance Director.

Immunovia AB utser ny Chief Financial Officer“Jag är mycket glad över att få hälsa Karin välkommen till Immunovia. Med hennes mångåriga och djupa erfarenhet från att leda och utveckla ekonomifunktioner och hennes gedigna bakgrund inom Investor Relations, är jag övertygad om att hon kommer att bidra starkt till Immunovias verksamhet. På vår resa framåt behöver vi fortsätta stärka vår kommunikation med investerarkollektivet, både nationellt och internationellt. Jag är också mycket glad över att Hans kommer att fortsätta i sin nya roll på Immunovia. På så vis säkrar vi kontinuiteten i vår ekonomifunktion”, säger Patrik Dahlen”, Immunovias VD.

Karin kommer att tillträda sin tjänst senast den 1 april 2022.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>