Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe lanserar konferensprogram
Hem EVENEMANG Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe lanserar konferensprogram

Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe lanserar konferensprogram

Publicerat av: Redaktionen

Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe, de framstående mötesplatserna för innovation och utveckling inom hälso- och sjukvårdssektorn samt omsorgen, är stolta över att presentera sitt konferensprogram inför de kommande evenemangen.

Dessa banbrytande konferenser, som kommer att äga rum 24–25 januari på Kistamässan i Stockholm, erbjuder en ovärderlig möjlighet för deltagare att fördjupa sina kunskaper och nätverka med ledande experter inom branschen.

På dessa betydande mötesplatser anordnas kompletta konferenser med målet att främja innovation och utveckling inom hälso- och sjukvården samt omsorgen genom att öka användningen av välfärdsteknologi och e-hälsa.

Konferenserna kommer att inrikta sig på avgörande ämnen som exempelvis digital transformation, förbättrad patientvård, bemanningsstrategier och systemutveckling. Här tar även vård i hemmet en stor plats, liksom patientfrågor, äldrevård och hälsodata.

Några av de framstående talarna inkluderar ledande experter som:

  • Sanna Marin, f.d. Statsminister i Finland
  • Björn Eriksson, generaldirektör Läkemedelsverket
  • Sofia Rydgren Stahle, ordförande Sveriges läkarförbund
  • Anders Ahlsson, hälso- och sjukvårdsdirektör Region Stockholm
  • Lena Hallengren, gruppledare för socialdemokratiska riksdagsgruppen
  • Anders Borg, f.d. Finansminister
  • Olivia Wigzell, generaldirektör Socialstyrelsen
  • Patrik Sundström, tf VD Inera
  • Nasim Bergman Farrokhnia, ordf eHälsoläkarföreningen & hälso- och sjukvårdschef Microsoft
  • Lucien Engelen, CEO Transform Health

”Vi är glada och entusiastiska över att kunna presentera konferensen för 2024, som är den mest omfattande och betydelsefulla för hela vården i Sverige. Vi har lagt stort fokus på att erbjuda högkvalitativt innehåll som kommer att vara direkt användbart för politiker och tjänstemän i regioner och kommuner över hela landet”, säger Marie Jacobsson, affärschef.

På Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe kommer deltagarna att uppleva en oöverträffad möjlighet att delta i ett forum av engagerande diskussioner, inspirerande workshops och spännande nätverksevenemang. Det är här idéer föds, samarbeten knyts och visioner blir verklighet.

Fyra mässor under ett tak
Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe lanserar konferensprogram

Konferensen 2023

Parallellt med Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe går dessutom Lösningar för Offentlig Sektor och Upphandlingsdagarna – tillsammans skapar dessa en samlad arena för hälso- och sjukvård, vård och omsorg, offentlig sektor samt offentlig upphandling och inköp. Konferensbiljetten gäller till alla fyra mässor och konferenser.

Vårt fullmatade konferensprogram uppdateras kontinuerligt fram tills mässan.

Se konferensprogrammet och köp biljetter här: https://bit.ly/3PJF00o

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>