Scandinavian ChemoTech anlitar IR-konsult
Hem NYHETER Scandinavian ChemoTech AB anlitar IR-konsult

Scandinavian ChemoTech AB anlitar IR-konsult

Publicerat av: Redaktionen

Scandinavian ChemoTech AB (publ) har anlitat Jonathan Furelid som IR-konsult för att stärka kommunikationen mot aktiemarknaden.

Scandinavian Chemotech har anlitat Jonathan Furelid som IR-konsult med ansvar för Bolagets kommunikation mot aktiemarknaden.

Scandinavian ChemoTech anlitar IR-konsult

Jonathan Furelid

Jonathan har över 20 års erfarenhet från roller inom den finansiella sektorn, vilka bland annat innefattat riskanalys, portföljförvaltning, finansiell kommunikation och investerarrelationer.

Jonathan kommer arbeta med ChemoTechs kommunikation från såväl ett regulatoriskt som strategiskt perspektiv, i syfte att bredda kännedomen om Bolaget och öka förståelsen för dess verksamhet.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>