Innovativ febertermometer till smartphone
Hem TEKNIK Innovativ febertermometer till smartphone

Innovativ febertermometer till smartphone

Publicerat av: Redaktionen

Termometern Oblumi Tapp är en ny smart termometer med en infraröd sensor som är speciellt framtagen för medicinskt bruk.

Termometern kopplas in i din smartphone genom hörlursuttaget och mäter tillförlitligt med hög precision på bara Innovativ febertermometer till smartphone 2några sekunder.

Resultatet visas i appen och sparas till en graf i din profil, vilket gör att du lätt kan följa utvecklingen av febern. I appen kan du sedan räkna ut optimal dosering av febernedsättande medicin baserat på ålder och vikt, samt dela med dig informationen om du vill. Medicinintaget visas även i historiken, vilket gör det lätt att se dess påverkan över tid. Temperaturhistoriken kan även vara bra att ha med sig vid besök av läkare.

Termometern Oblumi Tapp mäter utöver kroppstemperatur även temperaturen i vätskor. Perfekt om du har barn och behöver mäta så vällingen i nappflaskan inte är för varm.

Till termometern medföljer ett praktiskt fodral som gör det lätt att ta med sig den överallt.

Specifikationer:
För bäst precision bör termometern användas i rumstemperatur (10ºC – 35ºC).
Mäter kroppstemperaturer mellan 35ºC – 42ºC och vätskor mellan 10ºC – 80ºC. 
Precitionen är ±0.15°C för kroppen och ±0.5°C i vätskor.
Appen stöder iOS 7+ och Android 4.2+ och finns på flera språk, bland annat svenska och engelska.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>