IT-hälsa är redo för Nordens största mötesplats för e-Hälsa och välfärdsteknik
Hem EVENT IT-hälsa är redo för Nordens största mötesplats för e-Hälsa och välfärdsteknik

IT-hälsa är redo för Nordens största mötesplats för e-Hälsa och välfärdsteknik

Publicerat av: Redaktionen

Den 25–26 januari anordnas Nordens största mötesplats för e-hälsa och välfärdsteknik på Kistamässan i Stockholm.

Under E-Hälsa & MVTe 2023 kommer du att få möjligheten att träffa över 250 utställare, lyssna på intressanta föreläsningar och paneldebatter, ta del av workshops, nätverka samt mycket mer.

E-Hälsa & MVTe 2023 kommer att bli en viktig samlingspunkt för dig som leder, utvecklar och effektiviserar vård och omsorg. Här kan du utbyta erfarenheter och kompetens, ta del av den senaste utvecklingen samt de senaste innovativa digitala lösningarna.

Parallellt med E-Hälsa & MVTe arrangeras även Lösningar för Offentlig Sektor samt Framtidens Hälso & Sjukvård. Detta skapar en komplett mötesplats för dig som arbetar inom vård & omsorg samt i offentlig sektor.

Talare som kommer att föreläsa under mässan är bland annat:

  • Fredrik Reinfeldt, F.d Statsminister
  • Conny Björnehall, Fokusområdesledare Digitalisering Offentlig Sektor på RISE
  • Maria Wetterstrand, F.d. Språkrör (MP)
  • Björn Zoëga, Sjukhusdirektör på Karolinska Universitetssjukhuset

Se hela konferensprogrammet här.

Vi på IT-hälsa kommer att vara på plats som mediepartner för att bevaka mässan, intervjua besökare och utställare samt ta del av konferensen. Du är varmt välkommen att besöka oss vid monter F:29!

Vi kommer även att ha två otroligt inspirerande och kunniga talare på plats: Sebastian Wettemark, Kulturbyggar-expert och grundare till kulturbyrån Wildfire och Tobias Perdahl, specialist i internmedicin, medgrundare och Chief Medical Officer på Platform24 Healthcare AB.

IT-hälsa är redo för Nordens största mötesplats för e-Hälsa och välfärdsteknikSebastian Wettemark

25/1, kl 14:15 – 14:45

En kultur och gemenskap där alla bidrar, även när man knappt ses. Så bygger du starka lag i framtidens arbetsliv.

Sebastian Wettemark, Kulturbyggar-expert och grundare till kulturbyrån Wildfire. Står med ena foten hos Sveriges företag/ledningsgrupper och den andra i rollen som inspiratör, rådgivare, författare och debattör.

Tobias Perdahl

26/1, kl 10:00 – 10:30

IT-hälsa är redo för Nordens största mötesplats för e-Hälsa och välfärdsteknik

Så kommer framtidens hälso- och sjukvård i Region Gävleborg att digitaliseras.

Tobias Perdahl, specialist i internmedicin, medgrundare och Chief Medical Officer på Platform24 Healthcare AB. Tobias har jobbat som specialistläkare med inriktning på intermediär- och akutsjukvård av svårt multisjuka patienter på Universitetssjukhus, både i rika och fattiga länder. Han har i mer än tio år arbetat med att utveckla hälso- och sjukvården både som läkare, tf medicinsk chef på akutkliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset, producent av Vårdmaktpodden och på senare tid som medgrundare av Doktor24 och Platform24.

Som besökare kan du boka en kostnadsfri mässbiljett som bland annat ger dig tillgång till den öppna scenen och kostnadsfria aktiviteter eller uppgradera ditt deltagande och boka en konferensbiljett som ger tillgång till den fullmatade konferensen!

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>