IT Media Group på plats under Medrekmässan
Hem EVENT IT Media Group på plats under Medrekmässan

IT Media Group på plats under Medrekmässan

Publicerat av: Redaktionen

Medrekmässan är en av Sveriges största rekryteringsmässor inom sjukvård, hälsa och omsorg.

Här samlas engagerade utställare från marknadens hetaste arbetsgivare från hela Sverige och utlandet.

Detta är den perfekta mötesplatsen för dig som vill träffa din framtida arbetsgivare och säkra ett bra jobb!

Mässan kommer att hållas på Stockholm Waterfront onsdagen den 16 mars klockan 12:00 – 18:00 och är helt gratis för besökare. Under mässan kommer du kunna träffa och skapa nya kontakter med intressanta arbetsgivare, ta del av inspirerande föreläsningar och paneldebatter.

IT Media Group på plats under MedrekmässanVi kommer självklart att vara på plats för att berätta mer om IT-hälsa och vårt kommande arbete. På mässan kommer du kunna träffa vår VD Annika Guldroth, Carin Von Stransky och Jelena Minic från marknad. Vi kommer att stå direkt i foajén, kom gärna förbi och säg hej! Vi skulle jättegärna vilja träffa våra läsare och få er värdefulla feedback samt höra era önskemål om IT-hälsa. För oss är det otroligt viktigt att vi har en dialog med våra läsare och ständigt sträva efter förbättring.

Hoppas vi ses!

Så hittar du till mässan:

Adress: Stockholm Waterfront, Nils Ericssons Plan 4, 111 64 Stockholm

Närmaste station: Stockholm City (pendeltågsstation) och T-centralen (tunnelbana)

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>