JBL och Under Armour lanserar en ny standard inom trådlösa sporthörlurar
Hem NYHETER JBL och Under Armour lanserar en ny standard inom trådlösa sporthörlurar

JBL och Under Armour lanserar en ny standard inom trådlösa sporthörlurar

Publicerat av: Redaktionen

HARMAN International Industries, Incorporated, som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar för konsumenter, biltillverkare och företag världen över, presenterar idag ett strategiskt samarbete med Under Armour .

Syftet med samarbetet är att ge konsumenter uppkopplad teknik inom hälsa och träning. De första produkterna på marknaden är en serie trådlösa sporthörlurar – UA Headphones Wireless Heart Rate och UA Headphones Wireless, båda designade av JBL

harman lurar

Toppmodellen, UA Headphones Wireless Heart Rate – designade av JBL, mäter pulsen direkt från örat med bara ett knapptryck. På så sätt kan idrottare fokusera helt på träningen utan att behöva stanna upp för att titta på träningsbandet, pulsklockan eller telefonen. Tack vare den inbyggda uppkopplingen till Under Armour’s hälso- och träningsplattform, UA Record, skickar hörlurarna konstant pulsdata så att idrottaren alltid är kopplad till sina träningsmål.

Kombinationen av JBL:s signaturljud och Under Armours höga standard för sportutrustning betyder att båda modellerna är mycket slitstarka och de har bägge en IPX5-klassificering som gör att de klarar av både svett och vatten. Dessutom garanterar JBL:s Twistlock™-teknik att hörlurarna inte ramlar ur öronen och Flexsoft™-utformningen ger långvarig komfort. Att hörlurarna är trådlösa ger också en större frihet i gymmet eller på löpturen vilket säkrar en mer fokuserad träning.

Idrottare får vid ett köp av UA Headphones Wireless Heart Rate och UA Headphones Wireless ett 12 månaders MapMyFitness Premium-abonnemang. MapMyFitness är en del av Under Armour Connected Fitness-serien av appar som ger tillgång till ett globalt community med fler än 155 miljoner människor världen över. MapMyFitness ger medlemmarna möjlighet att följa, analysera och dela mer än 600 olika aktiviteter.

– Idag vill konsumenterna ha det bästa inom sportutrustning. De vill ha något som levererar hög prestanda, både när det gäller form, funktion och design. UA Headphones Wireless Heart Rate och UA Headphones Wireless uppfyller de här kraven och levererar problemfri uppkoppling, imponerande ergonomisk design och som alltid en kraftfull akustisk upplevelse från JBL, säger Michael Mauser, president, Lifestyle Audio Division, HARMAN.

– JBL:s expertis inom ljud och design för idrottare lever upp till våra höga krav för ett samarbete. Vi är glada att vi kan lansera detta samarbete med två fantastiska produkter och ser fram emot att introducera nya och betydelsefulla innovationer på marknaden, som kommer att expandera världen av uppkopplade produkter för träning, säger Robin Thurston, Chief Digital Officer på Under Armour.

Serien av trådlösa UA-sporthörlurar består av två modeller med flera funktioner: UA Headphones Wireless Heart Rate och UA Headphones Wireless, bägge designade av JBL.

 

FAKTA:

UA Headphones Wireless Heart Rate – designade av JBL:

 • Mäter pulsen med ett knapptryck
 • Bluetooth 4.1
 • JBL signaturljud
 • Twistlock™-teknik – garanterar att hörlurarna inte ramlar ur öronen
 • Flexsoft™ Comfort Fit
 • Treknapps-mikrofon med ljudjustering och uppringningsfunktion
 • Hörlurarna är svettsäkra med IPX5-klassificering
 • Upp till 5 timmars batteritid
 • 12 månaders MapMyFitness® Premium-medlemsskap

UA Headphones Wireless – designade av JBL:

 • Bluetooth 4.0
 • JBL signaturljud
 • Twistlock™-teknik – garanterar att hörlurarna inte ramlar ur öronen
 • Flexsoft™ Comfort Fit
 • Treknapps-mikrofon med ljudjustering och uppringningsfunktion
 • Hörlurarna är svettsäkra med IPX5-klassificering
 • Upp till 8 timmars batteritid
 • 12 månaders MapMyFitness® Premium-medlemsskap

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>