Joacim Stalfors ny Chief Medical Officer på Doktor24
Hem NYHETER Joacim Stalfors ny Chief Medical Officer på Doktor24

Joacim Stalfors ny Chief Medical Officer på Doktor24

Publicerat av: Redaktionen

Doktor24 stärker ledningsgruppen för vårdtjänsterna med ytterligare medicinsk kompetens och värvar Joacim Stalfors i rollen som CMO, Chief Medical Officer.

Joacim Stalfors ny Chief Medical Officer på Doktor24

Joacim Stalfors

Utöver sin roll som medicinsk expert kommer Joacim att leda företagets kvalitetsarbete.

Joacim kommer närmast från rollen som Chief Quality Officer vid Sheikh Khalifa Medical City i Förenade Arabemiraten där han de senaste fem åren ansvarat för kvalitetsarbetet med uppdrag att lyfta sjukhusen till internationell standard.

Joacim har tidigare arbetat på Sahlgrenska universitetssjukhuset som överläkare och är docent vid Sahlgrenska akademien. Han har även varit utvecklingschef för kirurgisk vård i Region Jönköping.

– I Joacim har vi en ledare som ytterligare stärker vårt kvalitetsarbete och som ständigt ser möjligheter till förbättringar i vården. Som ny senior chefsläkare kommer han ha en viktig roll när vårt digifysiska vårdnätverk växer och utökas med vårdcentraler både i egen regi och i samarbete med andra vårdaktörer, säger Daniel Kernell, Sverigechef på Doktor24.

Bland Joacims ansvarsområden finns utvecklingen av befintliga och nya tjänster som syftar till att erbjuda varje patient en sammanhållen vårdkedja med högkvalitativ och trygg vård. Doktor24:s tidigare CMO och medgrundare Tobias Perdahl, blir nu vice VD och medicinsk chef i koncernledningen för Doktor24 Group, där även hälsoteknikbolaget Platform24 ingår.

– Doktor24 utvecklar verktygen som kan hjälpa till att lösa den gordiska knuten med ett ökat vårdbehov till samma ekonomi. Vi för vården närmare patienten och är drivande i utvecklingen av digitaliseringen inom vården. Att få chansen att vara med och bygga upp vårdformer som inte funnits tidigare är en av många anledningar till att jag lockades till Doktor24, säger Joacim Stalfors.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>