Cochlear™ annonserar Baha® 6 Max: Branschens minsta 55 dB ljudprocessor, nu med Android-strömning
Hem NYHETER Cochlear™ annonserar Baha® 6 Max

Cochlear™ annonserar Baha® 6 Max

Publicerat av: Redaktionen

Branschens minsta 55 dB ljudprocessor, nu med Android-strömning.

Cochlear™ annonserar Baha® 6 Max: Branschens minsta 55 dB ljudprocessor, nu med Android-strömning

Cochlear Limited , världsledande inom implanterbara hörselösningar, tillkännager idag lanseringen av den nya innovativa Cochlear Baha 6 Max-ljudprocessorn, utformad för att förbättra hörselresultatet för personer med konduktiv hörselnedsättning, kombinerad hörselnedsättning och SSD (ensidig dövhet).

Med ett anpassningsområde på upp till 55 dB SNHL i samma lilla storlek som nuvarande 45 dB processor är den först i sitt slag; en kraftfull benledningsprocessor i premiumformat som är utformad för att hjälpa fler att kunna njuta av ljuden som omger dem.

Denna extra kraft levereras av en ljudprocessor som är utformad för att ge det mest tydliga, rika och naturliga ljudet möjligt i det minsta formatet – vilket minskar behovet att behöva välja mellan prestanda och storlek.

Baha 6 Max är också den första benledningsprocessorn som erbjuder direktströmning från både Android- och Appleenheter.

Ytterligare förbättringar av Baha 6 Max jämfört med föregående generation Baha 5-ljudprocessorn inkluderar:

  • Nya funktioner för bullerhantering
  • Frekvensområde upp till 9.7 kHz
  • Strömlinjeformad profil med upp till 2 mm
  • IP68-klassificerad, damm- och vattenskyddad
  • LED lysdiod och andra funktioner för föräldrar
  • Ny färg, Mint
  • Upp till 50% längre batteritid
  • Baha Smart App kompatibilitet med Apple Watch

Inspirerad av dig

”Vi på Cochlear har verkligen inspirerats av alla våra användare som delar sina berättelser med oss”, säger Adi Nilson, chef för Acoustics Portfolio Commercialization. ”Med Baha 6 Max var vårt mål att fortsätta att ge våra användare ett tydligt, rikt och naturligt ljud samtidigt som vi introducerar nya funktioner som syftar till att göra hörseln till en ännu smidigare del av vardagen.”

Cochlear har mer än 40 års erfarenhet av benledning och våra marknadsundersökningar visar att det många användare värderar främst är att förbättra sin förmåga att höra i bullriga miljöer. I en studie visade deltagare som använde Baha 6 Max en signifikant förbättring av taluppfattning i både tyst och bullrig miljö jämfört med Baha 5-ljudprocessorn.

”Vi konstruerade Baha 6 Max som ett direkt svar på behoven hos patienter som letar efter kraftfull prestanda i sin hörapparat men vill ha minsta möjliga enhet”, säger Johan Land, Senior Manager, Acoustics Device Development. ”Med en helt ny vibrator kunde vi öka effekten medan vi höll storleken nere. Patienter har nu tillgång till tydligt, rikt och naturligt ljud utan att behöva äventyra diskretheten hos en liten enhet. ”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>