KLAS awards belönar InterSystems teknikplattform för vården
Hem NYHETER KLAS awards belönar InterSystems teknikplattform för vården

KLAS awards belönar InterSystems teknikplattform för vården

Publicerat av: Redaktionen

Vinnare i kategorin “Interoperability Platform” i KLAS awards – “Best in KLAS”

KLAS awards belönar InterSystems teknikplattform för vården

Johan Nordström

InterSystems, ett globalt företag som utvecklar IT-plattformar för sjukvård, företag och offentlig sektor, har utsetts till vinnare i KLAS awards.

De får utmärkelsen för sitt arbete med InterSystems HealthShare Unified Care Record.

KLAS Research utför årligen undersökningar bland leverantörer till hälso- och sjukvården. Detta för att bättre förstå vilken inverkan teknikleverantörer har på sjukvårdsindustrin, och för att rapportera om dessa resultat på ett opartiskt sätt. Utmärkelsen “Best in KLAS” delas ut till leverantörer som ses som ledande inom området och vars tjänster hjälper vårdpersonal att leverera bättre patientvård.

– Varje år tar vi på KLAS del av åsikterna från tusentals anställda inom vård- och hälsosektorn över hela världen. Vår utmärkelse “Best in KLAS” fungerar som en signal till leverantörer och kunder att de kan förvänta sig lösningar från de vinnande leverantörerna som excellerar, säger Adam Gale, VD för KLAS Research.

HealthShare Unified Care Record garanterar i sin tur en omfattande och enhetlig vårdregistrering som går att dela. InterSystems HealthShare används i Norden av bland andra Region Örebro och Region Västmanland.

– Med tanke på den prioritet och snabba utveckling som interoperabilitet har inom sjuk- och hälsovården idag är det extra roligt att vi får den här utmärkelsen. Det här en bekräftelse på att vi har en av marknadens bästa lösningarna för informationsutbyte som kan svara mot dagens och morgondagens behov av effektiva datamiljöer inom sjuk- och hälsovård, säger Johan Nordström, försäljningschef i Norden, InterSystems.

– Vi är alltid glada över att få erkännande. Vi har ständigt anpassat vår teknik för att hjälpa våra kunder att möta de nya utmaningarna de möter, och vi är tacksamma för att vårt kundfokus och vårt engagemang ger resultat, säger säger Don Woodlock, vice vd för Healthcare Solutions på InterSystems.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>