Kompetensförstärkning i småföretag 2022
Hem TEKNIK Kompetensförstärkning i småföretag 2022

Kompetensförstärkning i småföretag 2022

Publicerat av: Redaktionen

Småföretag som behöver stärka kompetensen för att utvecklas har chansen att ansöka om upp till 200 000 kronor.

Utlysningen Kompetensförstärkning i småföretag 2022 är en del av det strategiska innovationsprogrammet Medtech4Health.

I denna utlysning kan ett litet företag söka finansiering för att anlita extern kompetens under en begränsad period. Projektet ska arbeta med att utveckla en nyskapande medicinteknisk lösning som radikalt kan förbättra det kliniska utfallet, effektiviserar vården eller omsorgen. Maximalt belopp som kan sökas är 200 000 kronor. Projektet får pågå maximalt 12 månader.

Kompetensförstärkning i småföretag 2022– Vi har sett mycket goda resultat från tidigare deltagare i denna utlysning. Här finns produkter som tagit steg närmare en marknad och insatser som höjt kvaliteten i projekt och företag. Nu blir det spännande att se vilka resultat som kommer från denna omgång, säger Jonas Sareld, programdirektör vid Medtech4Health.

 1. Vad kan företag söka för?
  Inköp av en extern konsulttjänst som ska möjliggöra utveckling eller implementering av en ny medicinteknisk idé. Kunskapen ska kunna överföras och bestå i företaget.
 2. Vem kan söka?
  Småföretag eller mikroföretag med mindre än 50 anställda och årsomsättning eller balansomslutning på mindre än 10 miljoner euro.
 3. Hur mycket kan sökas?
  Högst 200 000 kronor.
 4. När är det dags?
  Ansökningarna till Kompetensförstärkning i småföretag 2022 bedöms vid flera tillfällen. Deadline för nästa ansökningstillfälle är den 11 maj 2022 kl 14.00.

All information om utlysningen, bland annat detaljerad information om bedömningskriterierna och formella krav, finns på
https://medtech4health.se/start-finansiering-kompetensforstarkning-i-smaforetag/

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>