Jonas Sareld lämnar sin tjänst som Medtech4Healths programdirektör
Hem TEKNIK Jonas Sareld lämnar posten som Medtech4Healths programdirektör

Jonas Sareld lämnar posten som Medtech4Healths programdirektör

Publicerat av: Redaktionen

Jonas Sareld lämnar posten som programdirektör och vd för Medtech4Health.

Han kommer att fortsätta arbeta som programdirektör fram till början av juni.

Styrelsen har beslutat att arbetet med rekryteringen av en ny programdirektör inleds omedelbart.

Medtech4Healths programdirektör Jonas Sareld har lett arbetet inom det strategiska innovationsprogrammet sedan april 2019.

Jonas Sareld lämnar sin tjänst som Medtech4Healths programdirektör

Jonas Sareld, programdirektör för Medtech4Health.

– Jonas Sareld har under sin tid som programdirektör utvecklat Medtech4Health till en nationell arena där nya medicintekniska idéer och lösningar fyller behov hos vården och patienterna. Han har under sina tre år bidragit till att skapa en stark och stabil plattform för ökad samverkan mellan akademi, medicintekniska företag samt vård och omsorg. Det har varit mycket givande och positivt att få möjligheten att arbeta tillsammans med Jonas i utvecklingen av programmet. Nu inleder vi rekryteringen av en ny programdirektör, säger Anna Lefevre Skjöldebrand, ordförande i Medtech4Health.

– Jag är stolt över att vi har lyckats utveckla Medtech4Health till en innovationsarena där vi i första hand fokuserar på vårdens behov, i samverkan. Det är oerhört glädjande att ha varit en del av regeringens och Vinnovas viktiga satsning att stärka innovationsarbetet i skärningspunkten mellan behoven inom vård och omsorg, medicinteknisk industri och akademin. Nu ser jag fram emot att fortsätta utveckla Life science-området i min nya roll inom läkemedelsindustrin, säger Jonas Sareld, programdirektör, Medtech4Health.

Jonas Sareld lämnar Medtech4Health i början av juni men kommer att hjälpa till att skapa en så smidig överlämning som möjligt till sin ersättare när denne är på plats.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>