Kontigo Care tecknar avtal med ännu en kommun
Hem NYHETER Kontigo Care tecknar avtal med ännu en kommun

Kontigo Care tecknar avtal med ännu en kommun

Publicerat av: Redaktionen

Kontigo Care har tecknat avtal med ännu en kommun avseende leverans av TripleA. Den aktuella kommunen har en befolkningsmängd om cirka 25 000 invånare.

Kontigo Care har tecknat avtal med en kommun, som har cirka 25 000 invånare, för leverans av bolagets Kontigo Care tecknar avtal med ännu en kommun 2eHälsolösning TripleA och order avses läggas inom kort. Inberäknat denna kommun har Kontigo Care avtal med totalt 26 kommuner som tillsammans har cirka 925 000 invånare. Utifrån nationell statistik är cirka 28 000 av dessa alkoholister och därtill konsumerar ungefär 92 500 alkohol på ett sätt som innebär hög risk för deras hälsa.

”Kontigo Cares produkt TripleA blir alltmer uppmärksammad och ytterligare en kommun har nu valt att integrera vårdsystemet i sin beroendevård. Vi bedömer att vi snart kommer att leverera de första enheterna till vår nya kund och att TripleA på sikt erbjuds allt fler klienter”, kommenterar Kontigo Cares VD Henrik Nordlindh.

Avtalet löper tillsvidare, och representerar inget kvantifierbart ordervärde då avrop av TripleA sker fortlöpande med tillsvidareabonnemang för var enhet. Kontigo Care bedömer att avtalet inom kort kommer generera succesivt ökade intäkter för bolaget.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>