Hem TEKNIK Kontigo Care tecknar avtal med två svenska kommuner

Kontigo Care tecknar avtal med två svenska kommuner

Publicerat av: Redaktionen

Två svenska kommuner har tecknat avtal med Kontigo Care AB avseende leverans av bolagets eHälsoplattform Previct.

Kontigo Care tecknar avtal med två svenska kommuner 3Spridningen av eHälsoplattformen Previct fortsätter i Sverige. En kommun med cirka 60 000 invånare och en med ca 35 000 invånare har slutit avtal med Kontigo Care för leverans av bolagets eHälsoplattform Previct för förstärkt och prediktiv beroendevård.

Inklusive dessa nya kommunkunder har Kontigo Care nu avtal med totalt 117 svenska kommuner som tillsammans omfattar ca 3,6 miljoner invånare. Enligt nationell statistik innebär det att cirka 108 000 av dessa är alkoholister och därtill konsumerar cirka 360 000 personer alkohol på ett sätt som innebär hög risk för deras hälsa.

Avtalen löper tillsvidare, och representerar inget kvantifierbart ordervärde då avrop av Previct sker fortlöpande. Kontigo Care bedömer att avtalen inom kort kommer generera successivt ökade intäkter för bolaget.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>