KPMG utökar teamet inom sjukvård och offentlig sektor
Hem TEKNIK KPMG fortsätter att expandera teamet inom sjukvård och offentlig sektor

KPMG fortsätter att expandera teamet inom sjukvård och offentlig sektor

Publicerat av: Redaktionen

Erik Rydstad – nyckelrekrytering med speciellt fokus på digitalisering

KPMG fortsätter att expandera teamet för rådgivning till hälso- och sjukvården och offentlig sektor och rekryterar nu Erik Rydstad.

Erik har över 10 års erfarenhet som PR- och managementkonsult inom sjukvård och offentlig sektor.

Erik har de senaste åren arbetat på medtechbolaget Doctrin som försäljningschef.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få dela med mig av mina lärdomar och erfarenheter till KPMG. På Doctrin fick jag vara med från idé till implementering av digitala verktyg till vården. Hela tiden med sjukvårdens utmaningar och möjligheter i blickfång. Arbetet gav mig en möjlighet att få vara med och skapa branschen för digital vård. Jag tar med mig en gedigen erfarenhet av hur man säljer, köper in och implementerar ny digital teknik.

På Doctrin har Erik arbetat med förändringsledning och implementering av ny teknik och senast som försäljningschef. Han har också arbetat på EY med IT-säkerhet och IT-revision, samt som managementkonsult hos flera hälso- och sjukvårdskunder och olika myndigheter.

KPMG utökar teamet inom sjukvård och offentlig sektor

Erik Rydstad

–  Genom rekryteringen av Erik får vi in rykande färsk erfarenhet av digitaliseringsarbetet inom alla led i sjukvården, från ledningsnivå hela vägen till det patientnära arbetet. Han kan med sin erfarenhet bistå med expertkunskap både i hur man levererar i stora komplexa projekt och vad som är viktigt för att skapa värde för alla parter i det vårddigitala gränslandet där snabbväxande nya teknikbolag med nytänkande affärsmodeller möter en stor och komplex sjukvårdssektor, säger Emma Loven, Head of Healthcare, KPMG Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>