KRY öppnar vårdcentral i Lund
Hem NYHETER KRY öppnar vårdcentral i Lund

KRY öppnar vårdcentral i Lund

Publicerat av: Redaktionen

Måndag den 3 december öppnar KRY sin första fysiska vårdcentral i Lund.

KRY öppnar vårdcentral i Lund 1

Livia Holm, Sverigechef, Fotograf: Magnus Länje

Etableringen ger KRY möjlighet att fortsätta skapa nya lösningar för framtidens vård.

– De tre senaste åren har vi skapat nya arbetssätt och kunskaper i hur vård levereras digitalt och idag är vi ledande i Europa. Med den här etableringen kommer vi kunna fortsätta utveckla lösningar som förenklar och gör vården smidigare för patienterna, säger Livia Holm, Tf Sverigechef på KRY.

Vårdcentralen är  utformad och byggd för patienterna. Personal som såväl utrustning kommer att flyttas runt, så att patienterna inte behöver byta undersökningsrum för undersökningar eller provtagningar.  Det finns också digitala rum där patienter kan koppla upp sig till KRYs flera hundratals läkare och psykologer.

– Vi vill fortsätta vidareutveckla och revolutionera vården med patienten i fokus. För att kunna göra det behöver vi vara med i hela vårdkedjan. Därför öppnar vi nu en fysisk vårdcentral.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>