Hem NYHETER Leveranstiden på Panasonics robusta TOUGHBOOK-enheter reduceras till 30 dagar

Leveranstiden på Panasonics robusta TOUGHBOOK-enheter reduceras till 30 dagar

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic kortar ner tiden mellan beställning och leverans till 30 dagar på Panasonics bärbara TOUGHBOOK-datorer och datorplattor med Windows som operativsystem.

Leveranstiden på Panasonics robusta TOUGHBOOK-enheter reduceras till 30 dagar 3Företag behöver nu endast vänta högst 30 arbetsdagar från beställning till leverans av TOUGHBOOK-enheter. Detta tack vare att Panasonic har lanserat ett nytt initiativ, som innebär att leveranstiden från beställning på alla enheter kan sänkas med 90 procent, från tidigare 60 till 90 dagar, till maximalt 30 dagar.

Tidigare kunde det ta upp till 90 dagar att få TOUGHBOOK-enheten levererad, inklusive att få den funktions- och utrustningsanpassad för att passa behoven hos det företag som gjorde beställningen. Det är en optimering av leveranskedjan och arbetsgången i Panasonics konfigurations- och servicecenter, som ligger till grund för att leveranstiderna nu har kunnat reduceras till 30 dagar.

– Detta är ytterligare en milstolpe när det kommer till prestation i relation till kvaliteten på den service som erbjuds av Panasonic TOUGHBOOK. Våra kunder förstår att en konfigurerbar, robust TOUGHBOOK-enhet tar tid att leverera, men med våra nya marknadsledande leveranstider kan vi säkerställa ännu högre nivåer av flexibilitet och hastighet, vilket våra kunder uppskattar, säger Kevin Jones, Managing Director för Panasonic Mobile Solutions Business i Europa.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>