Hem NYHETER Logga in i framtiden!

Logga in i framtiden!

Publicerat av: Redaktionen

Vismabolaget Svensk e-identitet arrangerar vårens viktigaste – och roligaste – konferens 11 mars

Logga in i framtiden! 2

Babsan och Svensk e-identitet gästas av namnkunniga experter, företagsledare och andra verksamma i branschen för att diskutera och inspirera kring identifiering och digitalisering 11 mars.

Svensk e-identitet anordnar en eftermiddagskonferens – Logga in i framtiden – för alla som berörs av digitalisering, IT-säkerhet, identifiering och säker åtkomst i privat såväl som offentlig verksamhet 11 mars.

Konferensen är helt kostnadsfri och kommer att sändas live klockan 13-17 från Uppsala konsert & kongress i Uppsala. Tanken är att i en för många utmanande tid krydda allvar och seriositet i aktuella ämnen med lite glitter och glädje. Bolaget har bjudit in Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson att leda eftermiddagen som kommer att gästas av namnkunniga experter, företagsledare och andra verksamma i branschen för att dela med sig av kunskaper, diskutera viktiga frågor kring framtidens digitalisering och framtidsspana. Cirka 230 personer har hittills registrerat sig för att delta.

Programmet

  • AI och annan framtidsteknik som påverkar arbetsliv, digitalisering och samhälle: Framtiden är redan här! Stefan Fölster, chef Reforminstitutet och samhällsdebattör
  • Hur ser framtiden ut för Freja eID och andra e-legitimationer? Johan Henriksson, vd Freja eID Group
  • Säker åtkomst – vad krävs av vårdgivare och deras systemleverantörer och vad händer framåt?
   Jörgen Hellgren grundare och ”inloggningsguru”, Svensk e-identitet
  • Identifiering i tjänsten – vilka alternativ finns och vad säger reglerna och hur löser andra frågan? Inloggningsrådgivare Svensk e-identitet, Anna Winter och Hjalmar Wåhlander berättar och gästas av Sara Bern från systemleverantören och IT-företaget Strikersoft.
  • Hur loggar vi in i framtiden? Paneldiskussion om framtidens identifiering med Martin Öberg, säkerhetsexpert Visma, Stefan Fölster, Reforminstitutets chef och samhällsdebattör, Johan Henriksson, vd Freja eID Group, Mikael Zaman Rodin, grundare och vd Ciptor, Mikael Westöö, vd Svensk e-identitet
   Moderator: Jörgen Hellgren, Svensk e-identitet.
  • Från kulspetspennan – till datorn … till? Vismas signeringsexperter Fredrik Karlsson och Erling Sjöström pratar om tidsresan och framtiden för e-signering.
  • Nyckeln! När fler behöver dela tjänstetelefoner. Inloggningsrådgivare William Blomquist berättar om hur exempelvis hemtjänst, skolor och handel kan logga in säkert, mobilt och kostnadseffektivt utan att skaffa tjänstemobiler till alla med säkerhetsnyckel.
  • Glöm användarnamn och lösenord med BankID. Inloggningsrådgivare Linnea Nilsson och Martin Pettersson berättar hur BankID kan implementeras enkelt och gästas av Cervera, butikskejdan för mat, hem och hushåll.
  • Glitter och glädje: Tävlingar, livechatt, underhållning och fikalåda på posten till de 200 första som anmäler sig.

Programmet kan komma att uppdateras med fler punkter, se webbsidan.

Citat

Mikael Westöö, vd, Svensk e-identitet:

– Att utvecklingen nu går i rasande fart märks inte minst inom inloggningsvärlden där den allt snabbare
digitaliseringen leder till att många nya intressanta identifieringstjänster nu växer fram.
Låt dig inspireras av våra föreläsare och delta på vårt liveevent den 11 mars. Det kommer bli kul!

Lenita Jansson Herlitz, marknadschef, Svensk e-identitet:

– Vi har länge haft en önskan om att få anordna ett större event för kunskapsspridning, debatt och nätverkande för våra kunder och andra i vår bransch. Vi hade förstås drömt om att få bjuda in alla gäster till Uppsala – bolagets hemstad – och vårt fina konserthus, men nu när inte det är möjligt kör vi digitalt. Fördelen med det är att det blir tillgängligt för fler eftersom det inte kräver resor och inte finns begränsning i hur många vi kan ta in. Det är mycket jobb förstås, men också otroligt kul att få bjuda på detta – vi ser så mycket fram emot 11 mars!

Här finns mer information om konferensen: https://e-identitet.se/home/lo…

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>