Kända hälsoprofiler till Allt för hälsan
Hem EVENT Många kända hälsoprofiler till Allt för hälsan

Många kända hälsoprofiler till Allt för hälsan

Publicerat av: Redaktionen

Årets upplaga av Allt för hälsan samlar många kända hälsoprofiler.

Sofia Ståhl modererar ett av mässans scenprogram, där bland annat Malin Berghagen föreläser om feminin energi och Josefin Dahlberg ska inspirera med föreläsningen Turn your pain into purpose.

Allt för hälsan är en helg fullspäckad av hälsa, välmående och inspiration.

Det är en mötesplats för alla hälsointresserade där det finns möjlighet att testa på olika träningsformer, ta del av produktnyheter, prova behandlingar till förmånliga priser och inspireras av kända hälsoprofiler. Sofia Ståhl, även känd som PT-Fia, kommer att moderera och leda samtalen som sker på Stora scenen. Sofia har skapat ett scenprogram som berör många delar av hälsa och livet.

– Det är en stor ära att få ta över Stora scenen och jag är enormt stolt över förtroendet det innebär. Jag ser fram emot att möta mina gäster och få ta del av allt fantastiskt de kommer bjuda in till, men även att få möta människorna som kommer till oss under helgen, säger Sofia Ståhl.

Till mässan kommer många stora hälsoprofiler. Malin Berghagen, Tareq Taylor, Johanna Hector, Asabea Britton, Monika Björn, Maria Borelius, Karoline Pettersson, Josefin Dahlberg och Anders Wallensten är några av de medverkande.

– Ambitionen har varit att skapa ett brett och inkluderande program som erbjuder inspiration och kunskap med många olika perspektiv på vad hälsa och välmående egentligen innebär, säger Sofia.

Utöver inspirerande föreläsningar så kommer det att finnas olika träningspass att testa. Studion är mässans öppna aktivitetsyta där det går att prova på olika träningspass med kända instruktörer. Här erbjuds bland annat yoga, tabata, zumba, workshop i handstand och yoga med koppning. Med en variation på både talare, instruktörer och träningsformer så finns det något för alla.

Kända hälsoprofiler till Allt för hälsan

Sofia ”PT-Fia” Ståhl som kommer moderera och leda samtalen på Stora scenen

På mässan kommer ungefär 140 utställare att visa de senaste trenderna inom hälsa. Det kommer finnas möjlighet att testa nya produkter, shoppa till mässpris och få ta del av de senaste trenderna. Dessutom så finns det en många härliga behandlingar att boka in sig på till förmånliga mässpriser. Allt för hälsan går 11-13 november på Stockholmsmässan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>