MEDS och KRY samarbetar för smidigare och snabbare vård

För att skapa bästa möjliga vårdupplevelse har MEDS inlett ett samarbete med digitala vårdgivaren KRY.

MEDS och KRY samarbetar för smidigare och snabbare vård 1
Joanna Elmes och Björn Thorngren, medgrundare MEDS

Apoteksbesöket är integrerat i KRY:s app och medicinen levereras från MEDS inom ett par timmar i Stockholmsområdet. Detta gör resan från vård till behandling snabbare och smidigare för patienten.

”Vi vill tillsammans förenkla för människor i vardagen. Patienter kan nu via MEDS OCH KRY enkelt få vård, råd och hjälp av en farmaceut även kvällstid och leverans av läkemedel direkt hem till dörren och få en ännu smidigare digital vårdresa” Joanna Elmes, Produktchef, MEDS.

Nu slipper patienten lämna KRY-appen för att logga in hos ett apotek, och kan få en sömlös digital patientresa samt snabb och säker hemleverans av sina mediciner. Patienten kan också få insyn och kontroll över alla sina recept och se, följa eller förnya dem i KRY-appen. Man kan även se sitt högkostnadsskydd för läkemedel.

”KRY och MEDS driver ett nödvändigt paradigmskifte i vården som innebär att vården anpassar sig efter patienten istället för att patienten ska anpassa sig efter vårdsystemet.” Tobias Niemi, Sverigechef, KRY

Från vård till snabb leverans av läkemedel, med personlig service både från läkare och farmaceuter. Vårdkedjan sluts och kunden ser direkt om varan finns i lager och kan få den snabbt levererad i anslutning till läkarbesöket.