MEDS Skönhetskalender - Hyllad och slutsåld!
Hem HÄLSA Meds Skönhetskalender – Hyllad och slutsåld!

Meds Skönhetskalender – Hyllad och slutsåld!

Publicerat av: Redaktionen

För andra året i rad släpper Meds en uppmärksammad skönhetskalender.

”Meds får behålla sin krona”, säger Margareta Grääs efter att ha öppnat alla 24 luckor på sin omtalade Youtubekanal. 

I helgen öppnade 2000 Medskunder sina första luckor i Meds slutsålda skönhetskalender. Online-apoteket är stolta över att meddela att deras efterlängtade skönhetskalender har uppmärksammats och prisats av både kunder och experter. Bland annat av Margareta Grääs, en välrenommerad skönhetsguru och influencer specialiserad på att testa skönhetskalendrar, samt tidningen Femina som utnämnt kalendern till den mest prisvärda på marknaden. Kalendern har blivit en succé för andra året i rad och planeringen för nästa år är redan i full gång.

MEDS Skönhetskalender - Hyllad och slutsåld!

Bahar Saeeda, projektledare för Meds Skönhetskalender för andra året i rad, uttrycker sin glädje över den positiva responsen: ”Vi är överväldigade av det fantastiska mottagandet av Meds Skönhetskalender. Att bli erkända som den mest prisvärda kalendern av Femina och få beröm från Margareta Grääs är en stor ära. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa så att skapa den första kalendern i branschen var en självklarhet, men det är häftigt att se vilket fint mottagande den fått av våra kunder”.

Dess omfattande urval av exklusiva skönhetsprodukter från välkända varumärken till ett fördelaktigt pris har gjort den till ett måste-ha för alla som strävar efter kvalitet och mångsidighet i sin dagliga skönhetsrutin. Meds fortsätter att växa sitt breda sortiment och ser fram emot fler lanseringar av nya produkter och varumärken under 2024.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>