Hem NYHETER Mikael Werthén ny Country Manager för LOGEX i Sverige

Mikael Werthén ny Country Manager för LOGEX i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Mikael Werthén är ny Country Manager för LOGEX i Sverige. Han kommer närmast från Atea och tillträdde som Country Manager 1 februari.

Mikael Werthén ny Country Manager för LOGEX i Sverige 2

Mikael Werthén, Country Manager för LOGEX i Sverige.

LOGEX Group är verksamma i Sverige genom de svenska dotterbolagen Prodacapo och Ivbar, marknadsledande leverantörer av IT-stöd för avancerad kostnads- och kvalitetsanalys inom hälso- och sjukvården. Under 2020 kommer de svenska bolagen att samlas under det gemensamma varumärket LOGEX.

Mikael Werthén har tillträtt som ansvarig för den svenska marknaden och kommer att leda verksamheten för de svenska bolagen.

-LOGEX Group är i en stark expansionsfas där vi stärker och förtydligar vårt erbjudande till den europeiska marknaden, säger Philipp Jan Flach, CEO på LOGEX Group. Mikael kommer att spela en nyckelroll i företagets ambition att utveckla verksamheten på den svenska marknaden. Mikael är en affärsdriven ledare med erfarenhet av hälso- och sjukvård och analys i kombination med en stark kommersiell bakgrund.

Hans erfarenhet och etablerade nätverk i Sverige är en utmärkt grund för att leda LOGEX Sweden framöver.

Mikael kommer närmast från en roll som chef för Hälso-& Sjukvård på Atea. Dessförinnan har Mikael varit verksam inom Medtech i över 17 år där han har haft ledande positioner i olika teknologi-företag.

– Jag ser fram emot att bidra till att ekonomiuppföljning och avancerad analys blir viktiga faktorer för att utveckla och förbättra hälso- och sjukvården, säger Mikael Werthén. LOGEX Group har en unik position inom avancerad kostnads- och kvalitetsanalys och tillsammans med det svenska teamets specialistkompetens och långa erfarenhet inom de områdena, hoppas jag att vi fortsatt ska vara en naturlig samtalspartner för våra kunder och partners.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>